Assassin’s Creed, Far Cry, Watch Dogs: Ubisoft predstavio svoja predstojeće igre

Od rušenja diktatora do borbe vikinga i mitskih stvorenja…

Poznati francuski izdavač igara održao je svoj, više puta najavljivani, onlajn događaj Ubisoft Forward, na kome je predstavio svoje predstojeće naslove.

Zvanično su prikazani trejleri za nove nastavke poznatih serijala: Far Cry 6 i Watch Dogs: Legion, zatim nova “free-to-play” pucačina Hyper Scape, dok je “zvezda večeri” bio gejmplej trejler za igru Assassin’s Creed: Valhalla.

Novi nastavak igre Far Cry igrača vodi u Južnu Ameriku, u državu kojom vlada diktator “El Prezidente”, koga tumači glumac Đankarlo Espozito. Četvotominutni trejler nas uvodi u priču o tiraniji predsednika i pobuni građana protiv njega.

Hyper Scape je multiplejer pucačina u urbanom okruženju, koja nudi mogućnost “napucavanja” i do 100 igrača po meču.

Radnja igre Watch Dogs: Legion odvija se u Londonu. U odnosu na prethodne, igra nudi mogućnost regrutacije svih likova koje igrač ne kontroliše.

Igra večeri Assassin’s Creed: Valhalla donosi nam veliku mapu na kojoj će se priča odvijati. Iz gejmplej trejlera (postoji kraći od 6 i duži od 30 minuta) vidi se da su zadržane šunjalačke misije, da će se likovi boriti i protiv mitskih stvorenja, koji su tipovi neprijatelja zastupljeni, ali i elementi gejmpleja poput “pustošenja” (raid), istraživanja, mehanike šunjanja i borbe.

A za sve ljubitelje igara kojima se ovo predstavljanje učinilo kratko, Ubisoft je najavio još jedan Forward događaj do kraja ove godine.

Izvor Telegraf

 

 

x

Takođe pogledajte

ALEN DELKIĆ: Završen postupak komasacije za Uljmu, Izbište i Vlajkovac

Povodom okončanog postupka komasacije poljoprivrednog zemljišta za područje KO Vlajkovac, KO Uljma i KO Izbište ...

Facebook