Grmeće “Partibrejkersi” i “Hladno pivo”: Atraktivan program u Vršcu

Najavljeni bogati programi festivala u Vršcu.

SUDEĆI po najavama koje stižu gotovo svakog dana, festivalsko leto u regionu, pogotovo krajem jula i u avgustu, neće biti siromašno, naprotiv. Vrlo zanimljive programe, između ostalih, objavili su organizatori manifestacija u Vršcu, Bačkoj Topoli i Banjaluci.

Drugo izdanje “Vind rok festa” u Vršcu, na jezeru, trebalo je da bude održano u prvoj polovini juna, ali je, zbog pandemije virusa korona, odloženo za period od 30. jula do 2. avgusta. Kao glavne zvezde programa nastupiće velika imena regionalne rokenrol scene, “Partibrejkersi” i “Hladno pivo”.

Veliku pažnju će, zasigurno, privući i Tanja Jovićević i “Oktobar 1864”, a zasviraće i pančevački “Iskaz” i alternativni bend iz Novog Sada “Bajat” predvođen Milošem Bajatom, pevačem “Generacije 5”.

Hitove šezdesetih i sedamdesetih godina izvešće “Plavi ptičić”. Novosadsku scenu predstaviće i “Zona katastrofe”, a vršačku “Start mejking sens”.

Prošle godine, kad su nosioci programa bili “Riblja čorba” i “Kerber”, manifestaciju je posetilo oko 8.000 ljudi, kako iz Srbije, tako i iz Rumunije.

x

Takođe pogledajte

Nove led rasveta u ulici Žarka Zrenjenina kod katedrale (FOTO)

Postavlja se nove led sijalice i rasveta u ulici Žarka Zrenjenina kod katedrale.

Facebook