Vršac, Georgij Nazarov u Salonu kod Porte

U subotu, 13.6.2020.godine, od 18h u Salon kod Porte (Zmaj Jovina16, Vršac), Udruženje Tačka susretanja zajedno sa Udruženjem Vita optima organzuje tradicionalni susret i predavanje Georgij Nazarova – “Tajne jakog zaštitnog sistema”

Georgij Nazarov je rođeni Moskovljanin, naturolog i istraživač, autor je serije seminara o zdravijem i kvalitetnijem načinu življenja, kao i niza bestselera: “Tajne pravilne ishrane” I i II deo, “Zdravlje bez kompromisa”, i drugih u kojima je na vrlo jednostavan način objašnjeno kako uz određene korekcije navika u ishrani, možemo veoma snažno uticati na kvalitet svog zdravlja i stanje psihe. Knjige sadrže praktične savete o izboru, vremenu uzimanja hrane, kombinovanju namirnica, kao i o pripremanju hrane.

Autor je i knjiga, koje su takođe doživele veliki uspeh ” Kako se najlakše ugojiti i oslabiti, ili 7 koraka do optimalne težine” I i II deo, “Tajne čišćenja mozga” i “Zdrava glava”. Prema knjigama iz serije Kuvar zdrave ishrane: “Glavno jelo”, “Salate”, “Slatkiši” i “Zimnica, poslastice, napici”, hrane se stotine hiljada ljudi u Srbiji i širom sveta. Takođe je i autor knjiga “Georgij Nazarov Vas savetuje”, “Kako živeti zdravije leti”, Kako živeti zdravije u jesen”, kao i specijalnih izdanja “Zdravog života” o tome kako živeti zdravije zimi i u proleće. Autor je i preko 350 objavljenih članaka i komentara, stručni je saradnik časopisa “Živeti zdravije”, “Bilje i Zdravlje”, “Zdrav život”, “U zdravom telu …”, i dugogodišnji član Internacionalne novinarske federacije (IFJ), Udruženja Novinara Srbije , kao i “Gorske službe spašavanja” i “Tajlandskog udruženja za tradicionalnu medicinu”. Član je udruženja za “Javno zdravlje” u Srbiji,..

Knjiga “Tajne pravilne ishrane” je prevedena na italijanski jezik.

Višegodišnji saradnik Ruskog centra za nauku i kulturu u Beogradu, jedan je od osnivača ” Pokreta za zdraviju Srbiju”.

Profesor je u školi “Zdravog života”, autor niza seminara u prirodi i tradicionalnog letnjeg seminara na Zlatiboru, kao i programa zdravije ishrane koji se tradicionalno sprovodi u nizu restorana u Beograd

 

x

Takođe pogledajte

ALEN DELKIĆ: Završen postupak komasacije za Uljmu, Izbište i Vlajkovac

Povodom okončanog postupka komasacije poljoprivrednog zemljišta za područje KO Vlajkovac, KO Uljma i KO Izbište ...

Facebook