8. Vršačka trka uz stepenice od 23 avgusta 2020 godine

Organizacioni odbor 8. Vršačke trke uz stepenice koja je trebala da se održi u nedelju 31. maja odlučio je da događaj bude odložen za 23.8.2020. Iako smo imali veliku želju da trku održimo u redovnom terminu, morali smo da promenimo datum, obzirom da je naredba Vlade Republike Srbije o zabrani okupljanja građana u većenm broju još uvek na snazi.

Pošto u novom terminu prema kalendaru Atletskog saveza Srbije nije najavljena nijedna trka, iskreno se nadamo da će se trkači, kao i do sada, odazvati u velikom broju i da će se takmičenje nesmetano odvijati.

Svim takmičarima koji su zaključno sa današnjim danom uplatili kotizaciju, a iz nekog razloga neće učestovati na trci, startnina će važiti za narednu godinu uz najavu koju ce moći da urade putem maila do kraja nedelje. Ukoliko eventualno nekome ta opcija ne odgovara, molimo vas da nas kontaktirate.

Vršački atletski klub još jednom poziva sve zainteresovane da se na portalu: trka.rs prijave za trku obzirom da su ažurirani datumi i uslovi za prijavu.

Takodje, organizator zadržava pravo da u slučaju uvodjenja novih restriktivnih mera, te postupanju po njima, ili druge više sile trku definitivno odloži za sledeću godinu.

 

x

Takođe pogledajte

ALEN DELKIĆ: Završen postupak komasacije za Uljmu, Izbište i Vlajkovac

Povodom okončanog postupka komasacije poljoprivrednog zemljišta za područje KO Vlajkovac, KO Uljma i KO Izbište ...

Facebook