Samo se čula kuknjava dok je krv lila: Radovan (49) iz Zagajice poginuo pred očima oca!

Komšije su čule kuknjavu neutešnog oca.

Radovan Ivkov (49) poginuo je poslednjeg vikenda u decembru u selu Zagajica, između Vršca i Bele Crkve, pred očima svog oca, kad ga je kolima udario M. I.

Nesreća se dogodila 28. decembra oko 16.30 časova.

– Radovan je bio sa ocem na farmi u Zagajici, kako bi zatvorio ovce, pa je trebalo da pređe put i dođe do svog automobila. Kad je stao pored puta da propusti kola, automobil kojim je upravljao M. I. ga je zakačio po kolenu i odbacio – priča izvor.

– Sve se dogodilo u mraku, pred očima oca nesrećnog čoveka. Vozač se kasnije sam prijavio policiji, koja ga je alkotestirala i utvrdila da u trenutku udesa nije bio pijan, pa mu nije određen pritvor. Sa M. I. u kolima je navodno bila i njegova žena – dodao je sagovornik.

Kako se navodi, posle nesreće na ulicu su istrčale komšije.

– Ljudi su čuli kuknjavu Radovanovog oca, dotrčali su da pomognu, ali mu spasa nije bilo. Krv mu je išla iz nosa i ušiju, a lekar koji je došao na mesto nesreće mogao je samo da konstatuje smrt. Radovan je sahranjen poslednjeg dana prošle godine – priča izvor i dodaje:

– Radovan je, inače stanovao u drugom mestu, a u selu je imao farmu sa ovcama i bikovima. Često je obilazio selo, a sa sobom je neretko vodio i dete.

Koliko je poznato, bio je veoma pažljiv u saobraćaju, nikad nije ni pio, a eto, zla sreća ga je snašla da pogine ispred svoje farme i oca kao pešak, dok je čekao da pređe ulicu.

O udesu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu, koje vodi istragu.

Izvor Srbijadanas

 

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

Veliko isključenje struje u Vršcu 30. septembra

EPS Distribucija doo Beograd, Ogranak Pančevo, Pogon Vršac obaveštavaju korisnike da će, zbog radova na ...

Facebook