Meč za prvaka Radakove male za 2020. godinu privremeno odložen

Meč za prvaka Radakove male za 2020. godinu je trebalo da otpočne 09.01.2020. ali na zahtev mk Mitrovanov Đorđa meč je privremeno odložen.

Njegov protivnik u meču mk Petrović Lazar je sportski uvažio razloge svog protivnika za privremeno odlaganje. O terminu početka meča izvestićemo čim se protivnici dogovore kada im obojici odgovara da meč počne. Podsetimo, ovo je tradicionalni meč ova dva protivnika koji će se igrati ove godine po šesti put a u dosadašnjim mečevima je rezultat 4:1 za mk Mitrovanova.

Ipak, poslednji meč odigran prethodne, 2019. godine završen je prvom pobedom mk Petrović Lazara pa je tako ove godine on u situaciji da brani prošlogodišnju titulu pobednika.

Meč se igra za prelazni pehar koji prelazi u trajno vlasništvo onog takmičara koji ostvari tri pobede u mečevima tog ciklusa. Za sada, mk Mitrovanov ima jedan osvojeni pehar rezultatom 3:0 u pobedama ali ovaj drugi pehar je sada u prelaznom posedu mk Petrović Lazara pri rezultatu 1:1 u mečevima koji se broje za ovaj pehar.

Ko će nakon ovogodišnjeg meča biti bliži trajnom vlasništvu drugog pehara, nestrpljivi smo da saznamo prateći uvek zanimljive partije između ova dva rivala od najranije mladosti do današnjih dana.

 

x

Takođe pogledajte

Školski centar Nikola Tesla“ spreman za nastavak Projekta ’’Znanjem do posla i pametnog razvoja Banata’’

Školski centar Nikola Tesla“ spreman za nastavak Projekta ’’Znanjem do posla i pametnog razvoja Banata’’ ...

Facebook