Održana godišnja skupština šahovskog kluba „Bora Kostić” Vršac

04.01.2020. u prostorijama šahovskog kluba “Bora Kostić” Vršac održana je godišnja skupština. Prisutne su u kratkoj pozdravnoj reči pozdravili predsednik kluba mk Čedomir Uzelac  i sekretar kluba fm Đonin Boško.

U radnom delu skupštine kapiten je podsetio prisutne na sve aktivnosti koje su se tokom godine 2019. dešavale u organizaciji kluba ili uz učestvovanje  takmičara našeg kluba kao pojedinaca ili u okviru ekipa kluba.

Obuhvaćen je i rad mladih koji pohađaju šahovsku školu pri klubu.

Skupština je usvojila i prihvatila izveštaj o radu i aktivnostima kluba u 2019. godini kao i finansijski izveštaj. Skupština nije bila izborna, mandat postojeće uprave je do 2023. godine.

Skupštini su prisustvovali i gosti iz Plandišta i Ritiševa koji su se na kraju skupštine uključili u Novogodišnji brzopotezni turnir, na kome su  ovog puta igrali i neki od takmičara šahovske pkole pri klubu koji su inače i članovi juniorske ekipe kluba koja se upravo takmiči u Juniorskoj ligi ŠSV 2019/2020.  i pokazali da sve ravnopravnije mogu da se nose sa iskusnim seniorima klubova u okruženju.

U prilogu je tabela sa rezultatima Novogodišnjeg turnira.

tabela-godisnjeg-brzopoteznog-turnira-2019_04-01-2020.png

x

Takođe pogledajte

Školski centar Nikola Tesla“ spreman za nastavak Projekta ’’Znanjem do posla i pametnog razvoja Banata’’

Školski centar Nikola Tesla“ spreman za nastavak Projekta ’’Znanjem do posla i pametnog razvoja Banata’’ ...

Facebook