Užasna porodična tragedija dogodila se u Velikom Središtu, kada su vatrogasci sinoć pohitali na poziv da u komšiluku gori kuća

Užasna porodična tragedija dogodila se u Velikom Središtu, kada su vatrogasci sinoć pohitali na poziv da u komšiluku gori kuća.

Kada su stigli na mesto požara, pronašli su dva leša čija smrt, kako se saznaje, nije bila uzrokovana vatrenom stihijom.

Kako se u međuvremenu saznalo, Jon N. (64) nožem je nasmrt izbo suprugu Vendutu, zapalio porodičnu kuću, a potom se obesio.

Sirota žena pokušala je da pobegne kroz prozor kuće, ali je skončala u dvorištu posle čega je ubica zapalio kuću i obesio se o traktor u dvorištu. Kako se nezvanično saznaje, njih dvoje bili su razvedeni, a on je imao i zabranu prilaska.

Kako se vidi na fotografijama, i u dvorištu ima krvi jer je ubica i samoubica pucao i u psa koji je preživeo.

V. N. je bila državljanka Rumunije saopštilo je Više javno tužilaštvo u Pančevu. Više javno tužilaštvo u Pančevu postupa povodom događaja od dana 26.12.2019. godine oko 23 časa u Velikom Središtu kada su u kući u ul. Vinogradarskoj br. 72, pronađena beživotna tela jednog lica ženskog pola indentifikovanog kao V.N. (rođena 1965. godine), državljanka Republike Rumunije sa odobrenim trajnim boravkom na gore navedenoj adresi i jednog lica muškog pola identifikovanog kao J.N. (rođen 1955. godine) sa poslednjim prebivalištem na gore navedenoj adresi.

U konkretnom slučaju utvrđeno je da su lica bila bivši supružnici čiji je brak razveden u novembru 2019. godine, a koji su nakon razvoda braka nastavili da žive u istom domaćinstvu, saopšteno je iz VJT u Pančevu.

Ćerka žrtve iz prvog braka je, navodno stigla na mesto zločina jako brzo, pre Hitne pomoći

Protiv J. N. Je već bila podneta prijava za nasilje u porodici, a imao je i zabranu prilaska, nakon što su ga iselili iz porodičnog doma. Par se razveo u novembru.

Njegova supruga je bila u bolnici nekoliko dana, a izašla je uoči stravičnog zločina.

Ona je inače radila u Italiji i nije je bilo tokom cele godine. Njih dvoje su imali jedno ćerku, koja je trudna i uskoro bi trebalo da se porodi.

Žrtva je, pored ćerke, iz prvog braka imala i sina.

Komšije kažu da J. N. inače zaposlen u “Srbijašumama” nije bio nasilan čovek i koliko oni znaju nije imao problema da policijom.

Nisu imali nijednu ružnu reč da kažu ni o jednom od njih dvoje.

Izvor Novosti/Kurir

 

x

Takođe pogledajte

Sportski Olimpijski čas u Vršcu (VIDEO)

Sporstski Olimpijski čas održan je u Vršcu u organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije i Ministarstva omladine ...

Facebook