Sečanje generacije 1967 godine u Poljoprivrednoj školi “Vršac”

U petak, 08. novembra 2019. godine Poljoprivredna škola “Vršac” ugostila je svoje učenike koji su ovu školu završili 1967. godine, odnosno pre 52 godine. Danas su to ljudi sa puno iskustva ali i uspeha koji su ostvarili u svom životu i radu a jednim delom sigurni smo i zahvaljujući stečenim obrazovanjem baš u Poljoprivrednoj školi “Vršac”.

Maturanti su imali priliku da se upoznaju sa sadašnjim radom škole, uslovima, planovima za budućnost, obišli su ekonomiju škole gde su oni kao i sadašnje generacije provodili najlepše dane na praksi.

Sa ovom generacijom Vršac i Srbija dobili su mnoge uspešne i poznate ljude i stručnjake u raznim oblastima, a spomenućemo samo neke: Julija Ćirin, dugogodišnji profesor voćarstva i organizacije rada u Poljoprivrednoj školi “Vršac”.

Nada Milinković uspešna privrednica MBV Vršac, Štetić Ilija – Štile najpoznatiji vrščanima po kulturno umetničkom angažovanju, dr. Milan Prostran, doktor nauka poljoprivrede… ali i mnogi drugi!

Gospodin Štile obećao je da će školi pokloniti kopiju tabloa iz 1967. godine koji škola nažalost ne poseduje u svom fundusu, a koji se nalazi u foajeu prvog sprata.

Svi su pozvani da dođu na obeležavanje stogodišnjice postojanja škole koje će se svečano proslaviti 2021. godine!

 

x

Takođe pogledajte

„Nacionalni dom“ nije dom. On je druga kuća

Ako ste sami, bolesni ili jednostavno želite da starost provedete u organizovanom okruženju i društvu ...

Facebook