Vršac, Acro – dance studio Super Star ređa velike uspehe (FOTO)

Dana 26. i 27. oktobra, članice kluba takmičile su se na više frontova.

U Budimpešti, na kvalifikacionom turniru za veliku nagradu na International dance open Zagreb 2020.učestvovalo je 8 solo koreografija u mini kategoriji, kategoriji dece i juniora.Više nego ubedljivo, u svojim kategorijama osvojeno je 5 prvih,dva druga i jedno četvrto mesto.

Hvala Slobodanki Tintor na izuzetnoj organizaciji i gostoprimstvu.

Na prestižnom takmičenju Dance 4 all ovog vikenda u Beogradu Super Star je imao dve predstavnice,Minu Manču i Unu Kulić.

Moramo da napomenemo da je ovo takmičenje ustvari nezvanično prvenstvo najboljih solista koje Srbija ima .Među prvacima Evrope i sveta u kategorijama jazz ballet,modern and contemporary, lirical i acrobatic ,našle su se i ove dve devojke iz Vršca i ostvarile polovičan uspeh.

Iako im je finale izmaklo za samo nekoliko bodova, pokazale su da mogu stati rame uz rame sa najboljim solisti a Srbije.

Svakako je ostvaren veliki uspeh ovim plasmanima, a nagrada u vidu medalje će već doći kako se sezona bude odmicala.

Zahvaljujemo se gospodinu Miodragu Kastratovicu na pozivu. Hvala roditeljima,hvala deci i hvala trenerima i nasim saradnicima iz Plesnog studija RIS, Tamari Popovic i Lei Abinun koji vredno rade sa ovim devojčicama.

x

Takođe pogledajte

POČELA VRŠAČKA POZORIŠNA JESEN

Sinoć je u Vršcu otvoren 27. Međunarodni festival klasike “Vršačka pozorišna jesen”. Osim u vrhunskim ...

Facebook