Vršac, Aktivnosti učenika i profesora

Srednja škola “Nikola Tesla” Vršac, u susretu Međunarodnom Beogradskom sajmu knjiga učenici naše škole, u saradnji sa bibliotekarkom profesorkom Anom Omoran i profesorkama srpskog jezika i književnosti, učestovali su u nizu aktivnosti.

Napravili su radionicu u cilju druženja i razmene čitalačkog iskustva. Jedni drugima preporučivali su knjige, beletristiku, kao i školsku lektiru, čitali poeziju, podsećali se lepih i mudrih izreka naših poznatih pisaca, otkrivali čarobne svetove knjiga iščekujući Sajam.

Kao rezultat ovoga rada i druženja napravili su pano koji će biti izložen u hodniku naše škole da bi i ostali učenici mogli da se zainteresuju i privole čitanju, takođe da vide preporuke za kupovinu knjiga.

Učenici koji su učestvovali u izradi panoa i ujedno prisustvovali radionici su – učenici I 5 odeljenja: Oliver Kovač, Kovačev Jovana, Ranić Valentina, Ranić Tijana, Prodanović Milica, Mladenovski Milica, Nikolić Aleksandra, Milojević Zorana i Kalaji Anđela; učenica III 5 odeljenja Bugarinov Svetlana i učenici IV 5 odeljenja Avramović Biljana i Blanuša Mladen.

Vidimo se na Sajmu knjiga, u Beogradu 25 oktobra.

Uživajte u dobroj knjizi!

Profesorka srpskog jezika i književnosti Tijana Todorović

 

x

Takođe pogledajte

POČELA VRŠAČKA POZORIŠNA JESEN

Sinoć je u Vršcu otvoren 27. Međunarodni festival klasike “Vršačka pozorišna jesen”. Osim u vrhunskim ...

Facebook