Parta, UPOZORAVAMO JAVNOST, A SADA IMA MRTVIH Vatra buknula na njivi! Pao je kao pokošen! Hitna stigla, ali mu nije bilo spasa!

Muškarac S. M. (75) iz sela Parta, nadomak Vršca je preminuo na njivi, pokušavajući da ugasi požar koji je nepoznata osoba izazvala na polju pored.

Naime, on je otišao do svog imanja nadomak sela da proveri stanje zemljišta, kada je ugledao kako se požar nekontrolisanom brzinom širi i ide ka njegovom imanju.

Kada je stigao do svog imanja, vatra je već zahvatila veći deo zemljišta, a nesrećni S. M. (75), se nagutao dima, što je onemogućilo da se spase požara.

Prema našim saznanjima, komšije su odmah reagovale, a ekipa Hitne pomoći je brzo stigla na mesto gde se dogodila nesreća.

S. M. iz Parte je prevezen za Beograd, ali je tokom vožnje preminuo.

Ne znamo ko je zapalio njivu do njegove. Jadan, mučio se čitav život da zaradi za porodicu. Zar na ovaj način da umre?”, priča prvi komšija.

Prema njihovim svedočenjima, S. M. je bio dobar, vredan i porodičan čovek.

problem paljenja useva pored puta, ne samo što dovodi do ugrožavanja saobraćaja, životne sredine, već dovodi i do nesreća koje se završavaju smrtnim ishodom kao što je ovaj.

Poljoprivrednici pale svoje useve kako bi zemlja bila što plodnija i kako bi što lakše spremili polje za narednu godinu, znajući da mogu ugroziti svoje i tuđe živote.

Izvor Alo

 

 

x

Takođe pogledajte

POČELA VRŠAČKA POZORIŠNA JESEN

Sinoć je u Vršcu otvoren 27. Međunarodni festival klasike “Vršačka pozorišna jesen”. Osim u vrhunskim ...

Facebook