7 Atinske igre u atletici veoma uspešne u Vršcu

Atletski klub Atina iz Vršca, je uspešno organizovao svoju tradicionalnu sportsku manifestaciju pod nazivom 7. Atinske igre u atletici.

Takmičenje je održano 29. septembra 2019, na gradskom stadionu, a učešće su uzeli 11 klubova iz zemlje i inostranstva.

Od domaćih klubova su bili osim organizatora AK Atine, još i AK Tamiš-Pančevo, AK Panonija Pančevo, AK Dinamo Pančevo, AK Spartak Opovo, AK Kraljevo, AK Vak 1926. Od gostiju iz Inostranstva su bili prisutni CS Timisoara iz Temišvara, CS Lugoj iz Lugoža, CS Deta iz Dete.

Ovo je nastavak saradnje koja je uspostavljena u maju ove godine, kada je delegacija srpskih klubova predvođena delegacijom AK Atine, posetila međunarodno takmičenje u Temišvaru na njihov poziv. Tada je dogovorena međunarodna i regionalna saradnja između klubova Banatske regije, sa obe strane državne granice.

Ovom prlikom bih iskoristio da izrazim zahvalnost predsedniku ASS Gosp. Veselinu Jevrosimoviću i Generalnom sekretaru Gosp. Slobodanu Brankoviću za logističku i moralnu podršku u organizaciju ovog takmičenja, kao i Sportskom Savezu Srbije na čelu sa gosp. Davorom Štefanekom i i Gosp. Goranom Marinkovića koji su prepoznali značaj Atinskih igara.

Zahvalnost dugujemo i preduzeću Swisslion, kao i Gradu Vršcu. Iako rezultati nisu bili u prvom planu, zablistalo je nekoliko takmičara, uglavnom osvajača medalja sa državnog Prvenstva i to Marko Mladenovski iz AK Atina, Marić Sanja iz AK Tamiša Pančeva, od kojih se očekuju da u narednom periodu budu budućnost srpske atletike.

Nastavak saradnje je gostovanje u Lugožu na takmičenju u kros kantri-ju u novembru mesecu. Izjavio je predsednik kluba i organizator Srđan Jovanović.

Za detaljnije na sajtu atletskog kluba Atina Vršac www.atinavrsac.com

Uskoro svi rezultati trke …

Pozivamo sve građane da svoju decu upišu (uzrasta od 5 godina pa do 77 godina):

Atletska škola

Poštovani učenici, budući sportisti,

Atletski klub „Atina“ vrši stalni upis novih polaznika atletske škole. Primamo polaznike uzarsta od 6 do 12 godina koji će u zavisnosti od uzrasta biti raspoređeni u odgovarajuću grupu.

Treninzi se odvijaju najmanje četri puta nedeljno u predivnom ambijentu na atletskoj stazi na stadionu a u slučaju lošeg vremena u atletskoj sali.

Za dodatne informacije obratite se na 063/7173-850 ili na e-mail kluba info@atinavrsac.com

————————————————————————————————————–

Atletski vrtić

Draga deco, budući sportisti,

Atletski klub „Atina“ vrši upis novih polaznika atletskog vrtića. Primamo polaznike uzrasta od 5 do 6 godina.

Treninzi se odvijaju tri puta nedeljno u predivnom ambijentu na atletskoj stazi na stadiona ili u sali.

Za dodatne informacije obratite se na 063/7173-850 ili na e-mail kluba info@atinavrsac.com

Prijavite buduće šampione za atletski vrtić nakon čega će vas kontaktirati treneri AK Atina Vršac.

 

 

x

Takođe pogledajte

OFK Vršac igrao na svom terenu sa Bečejom

Fudbalska prvenstvena utakmica, 10 kola, Srpske lige Vovodina, između Vršca i Bečeja, posle veoma lepe ...

Facebook