Konačni rezultati 8. Grožđebalske ulične trke

Vršački atletski klub 1926 po 8. put organizovao je Grožđebalsku uličnu trku, uz pomoć Grada Vršca, Turističke organizacije Vršca i Sportskog saveza Vršca.

Iako se pred samu trku prijavilo neverovatnih 296 takmičara, na samim trkama se pojavilo 232 takmičara i takmičarki, što je za 30 takmičara više nego prošle godine, tako da su ovogodišnje trke ujedno i najmasovnije do sada.

Najbrojniji su bili članovi Vršačkog atletskog kluba 1926, njih 43 i 28 takmičara iz OŠ Jovan Sterija Popović, koja se ove godine angažovala tako što je subota bila sportski dan i organizovano su došli na Grožđebalske trke.

Ovom prilikom, zahvaljujemo se rukovodstvu OŠ Jovan Sterija Popović, te se nadamo da će i ostale prosvetne ustanove u Gradu Vršcu slediti pozitivan primer OŠ Jovan Sterija Popović, kažu u VAK 1926.

Pored Vrščana na trkama su učestvovali i gosti iz Beograda, Novog Sada, Zrenjanina, Pančeva, Ilandže, Banatskog Karlovca, Uljme, Vlajkovca i Pavliša, kao i jedan takmičar iz Temišvara, što je trku činilo internacionalnom.

Ove godine, za sve takmičare, Svislajon je obezbedio slatkiše, a Moja voda je obezbedila flašice sa vodom za sve takmičare.

Trku su pomogli i Erste Banka, Kompakt i kafe bar Velo, kojima se VAK 1926 ovom prilikom zahvaljuje.

Veliko hvala i volonterima Unije studenata koji su ove godine po prvi put volontirali, ali su se pokazali odlični.

Naravno uz njih su bili i volonteri Crvenog krsta Vršac i VAK 1926, kažu u VAK 1926.

Ove godine promotivno je održana i trka beba u kolicima, a pobednici su

  1. Marija Kanački
  2. Milena Mirković, i
  3. Marko Gava

Najbržim bebama Erste banka je darivala poklon pakete.

Konačni rezultati

 

x

Takođe pogledajte

Parta, UPOZORAVAMO JAVNOST, A SADA IMA MRTVIH Vatra buknula na njivi! Pao je kao pokošen! Hitna stigla, ali mu nije bilo spasa!

Muškarac S. M. (75) iz sela Parta, nadomak Vršca je preminuo na njivi, pokušavajući da ...

Facebook