Vrščaninu Zoranu Ilinčiću, dve bronze za dva dana u Rumuniji

Na Prvenstvu Balkana za veterane, održanom u Bukureštu u Rumuniji, član AK “Atine” Prof. Zoran Ilinčić je ostvario dupli podvig osvojivši 2 bronzane medalje sa izuzetno dobrim rezultatima.U trci na 800m osvojio je treće mesto sa rezultatom od 2:18,92 min, prvi je bio Romanesku George sa vremenom 2:15,01 a drugi Bratu Viktor Florin sa 2;17,89.

Nakon samo jednog dana oporavka Zoran je ponovio uspeh i osvojio bronzanu medalju, ovoga puta u trci na 1500m sa vremenom 4:53.30 min, prvi  je Rumun Oprina Stefan 4:50,66 min, a drugi i je Bugarin, Dimitrov Jordan sa 4.52,87 min.
Ovo je pravi primer podstreka mlađim takmičarima, i dokaz da se i u poznim godinama može ostati u odličnoj formi.Odličan rad na pripremama na Čardaku se višestruko isplatio,jer je i titulu vicešampiona  na Prvenstvu Srbije osvojio i Marko Mladenovski  za mlađe pionire,održanom ovog vikenda u Kruševcu.
Sledeći vrlo važan događaj je internacionalni atletski miting, koji će biti održan u Vršcu, pod nazivom 7. Atinske igre, 29. septembra u nedelju sa početkom u 11 časova na gradskom stadionu.
Biće obezbeđeno po prvi put elektronsko merenje vremena, a očekuju se gosti iz Pančeva, Zrenjanina, Smedereva, Kraljeva, Beograda, dok će iz susedne Rumunije doći takmičari iz Temišvara,Lugoša i Dete i drugi.
Ujedno pozivamo sve ljubitelje sporta, a posebno atletike da dođu i navijaju za svoje takmičare i pogledaju ovu sportsku manifestaciju.
Ulaz je besplatan – izjavio je predsednik kluba Srđan Jovanović
x

Takođe pogledajte

OFK Vršac igrao na svom terenu sa Bečejom

Fudbalska prvenstvena utakmica, 10 kola, Srpske lige Vovodina, između Vršca i Bečeja, posle veoma lepe ...

Facebook