Prvenstvo Srbije za mlađe pionire

U Kruševcu je ovog vikenda organizovano Prvenstvo Srbije za mlađe pionire(U14), gde su nastupili takmičari AK  Atine iz Vršca.

Odličan nastup je imao Marko Mladenovski koji je osvojio srebrnu medalju i titulu vicešampiona Srbije, u trci na 300m sa rezultatom od 42,88 sekunde.

Dobar nastup su imali još i Knežević Dušan u trci na 60m sa preponama sa vremenom 14,06 i Aleksa Vejinović u trci na 60 m – 10,46.

Marko je ovu sezonu krunisao sa srebrnom medaljom i ličnim rekordom u trci na 300m. Treba podsetiti da je ove godine već osvojio titule šampiona Srbije u dvorani u višeboju, i pojedinačno na 200m. Kruna njegovog rada će biti za sedam dana na 7. Atinskim igrama, kada će pokušati da taj uspeh ponovi na internacionalnom mitingu, gde se očekuju gosti iz Rumunije, Mađarske, Republike Srpske, kao i takmičari iz domaćih klubova.

Ujedno pozivamo sve Vrščane, da dođu na gradski stadion 29. septembra (nedelja) u 11h, da gledaju po prvi put, međunarodno atletsko takmičenje u Vršcu,a ulaz je besplatan.” izjavio je trener Srđan Jovanović.

 

x

Takođe pogledajte

Parta, UPOZORAVAMO JAVNOST, A SADA IMA MRTVIH Vatra buknula na njivi! Pao je kao pokošen! Hitna stigla, ali mu nije bilo spasa!

Muškarac S. M. (75) iz sela Parta, nadomak Vršca je preminuo na njivi, pokušavajući da ...

Facebook