Šahovska škola pri šahovskom klubu „Bora Kostić “ Vršac gostovala u Beloj Crkvi

Šahovska škola vršačkog šahovskog kluba „Bora Kostić“ rado se odazvala ljubaznom pozivu mladih šahista šah kluba „Bela Crkva“ i njihovom treneru mk Stevanu Grozdiću i gostovala je u Beloj Crkvi na prvom susretu ovih šahovskih škola.

Druženje je održano u prostorijama šahovskog kluba „Bela Crkva“ a u ovom lepom i prijatnom druženju pobednik odigranih mečeva nije bio bitan jer su svi bili pobednici i uživali u druženju i šahovskim aktivnostima. Može se reći da su pobedili mladost, drugarstvo i šah.

Mlade šahiste Vršca vodili su predsednik šah kluba „Bora Kostić Vršac“ mk Čeda Uzelac, i njihovi treneri fmž Staka Ivković i fm Boško Đonin.

Vršački šahisti su se zahvalili ljubaznim domaćinima na gostoprimstvu i pozvali ih na uzvratnu posetu koja će se verovatno desiti u jesen.

U pilogu je nekoliko fotografija sa ovog lepog druženja koje će učesnicima ostati draga uspomena, a ovi susreti će se nastaviti na obostrano zadovoljstvo.

Za ekipu šahovske škole „Bora Kostić“ iz Vršca nastupili su sa velikim uspehom  Milica Jovanović, Milan Daljević, Andrija i Mateja Radisavljević, Viktor Rabijac, Stefan Vladislav, Mihajlo Petrović,  Aleksa Vladislav, Predrag Popović, Aleksandar i Marko Dragojević i Mihajlo Ribarov.

 

20190629_104322

20190629_104338

 

x

Takođe pogledajte

Novi direktor Drugog Oktobra Vršac, Jovan Knežević

Diplomirani pravnik Jovan Knežević, aktuelni načelnik uprave Grada Vršca uskoro bi mogao biti imenovan za ...

Facebook