UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ BELE CRKVE Zaleteo se u baštu kafića, čudom izbegnuta tragedija

Incident se desio u samom centru mesta, podseća na nedavnu uznemirujuću iz beogradske ulice Strahinjica bana.

Jeziva scena pre dva dana preplašila je goste jednog kafića u Beloj Crkvi – dok su mirno sedeli začuo se strašan prasak, podigla prašina i za dlaku su izbegli smrt.

“Ford fokus” u punoj brzini udario je u parkirano vozilo, a potom u betonsku žardinjeru. Da nije bilo ove barijere, ko zna kako bi prošli gosti kafića.

Neki su panično počeli da beže, a drugi su se ukopali i kada su shvatili šta se dogodilo, prišli su ogradi.

Nesreca Ford ispred kafica

Foto: Snežana Miladinović

Srećom niko, pa ni vozač ovog automobila nije povređen. Šteta je velika i nadoknađena. Ali, pitanje je kada će ovakvi vozači oduzeti i ono najdragocenije, nečije zdravlje i život…

Nesreca Ford ispred kafica

Foto: Snežana Miladinović

– Snimak je sa sigurnosne kamere farbare u kojoj sam zaposlena, a kada se desio taj slučaj bila sam u lokalu pored. Ono što znam je to da je policija pozvana, izašla na teren i napravila zapisnik. Bilo je dosta očevidaca, koji su, takođe, razgovarali sa policijom. Oštećeni automobil sa parkinga je odmah ujutru preuzeo majstor koji će ga popraviti, a po pozivu vozača sa snimka. Plaćena je i ograda koja je oštećena kada je taj parkirani automobil od siline udarca polomio – kazala je za Telegraf Snežana Miladinović.

Nesreca Ford ispred kafica

Foto: Snežana Miladinović

Slično divljanje, koje je ostavilo trajne psihičke posledice na jednu porodicu desilo se nedavno u beogradskoj ulici Strahinjića bana. Povređeni su i uspešno se oporavljaju majka, otac i dete, koji su sedeli u bašti jednog kafića, kada je na njih naletelo vozilo. Ali, traume ne mogu da zaborave,

Izvor Telegraf

 

x

Takođe pogledajte

VRŠČANKA PREVARILA MNOGE PODSTANARE U SRBIJI – Da li ste i vi među njima?

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su V. G. M. (1970) iz Vršca, zbog ...

Facebook