U Vršcu Vršstok

Ekološko udruženje Avalon i udruženje Eduakcija će u Vršcu organizovati manifestaciju pod nazivom Vršstok povodom 50 godina od kako je održan najznačajniji hipi festival Vudstok. Ova manifestacija će se događati u periodu od 12 – 17/18. avgusta, s tim da će početkom novembra uslediti i njen završni deo – sadnja drveća, kao direktan doprinos životnoj sredini.

Manifestacija će imati još sledeće segmenate: hipi defile, mini sajam, ciklus filmova, veče bit poezije i, svakako, koncert.

Program hipi nedelje započinje sutra promo žurkom u klubu Koliba, u 21 čas, a zvanično otvaranje hipi nedelje je u ponedeljak 12. avgusta 19 sati u Tački susretanja, akustičkom svirkom i projekcijom filma.

Svakog radnog dana do kraja nedelje u Tački susretanja predviđena je projekcija filma, uz propratni program, a za subotu, 17. avgusta pripremljen je celodnevni program, koji se sastoji od hipi buvljaka u Gradskom parku, hipi povorke i koncerta u Muzičkom paviljonu u parku. Specijalni gost na koncertu biće Ljuba Ninković, frontmen benda S vremena na vreme.

Izvor RTV

 

x

Takođe pogledajte

Vršac, RONALD ZELIGER: Opredeljenost nemačkih kompanija za Srbiju nepromenjena

Proces deglobalizacije u pojedinim sektorima, kojem je posebno doprinela kriza izazvana korona virusom, može biti ...

Facebook