Predstava „Pet minuta za čitavu večnost”

  • Datum: Ponedeljak, 12 Avgust 2019
  • Vreme: 19:00
  • Mesto: Dom vojske

Omladinska dramska trupa, u ponedeljak 12. avgusta od 19h, u bašti Doma vojske odigraće predstavu „Pet minuta za čitavu večnost”.

 

O predstavi iz ugla protagonista:

 

U životu se često dešava da se uputimo u razmišljanja o budućnosti. Pitamo se „Šta bi bilo, kada bi bilo” i „Jesmo li sigurni i spremni za naredni korak?”
Upravo o svojoj budućnosti razmišljaju i protagonisti ove predstave, a kada se sijalica upali u pet do dvanaest, za neke stvari može biti kasno.
Nesigurni u svoju odluku da stupe u brak, nakon mnogo godina zajedničkog života, naši junaci se pitaju hoće li uspeti, a odgovor na ovo pitanje pronalaze u ideji da upravo u tih poslednjih pet minuta odglume ključne delove jednog braka. Svakodnevice iz bračnog života, na humoristički način, donose realnu sliku brakova danas. Kada se u celu priču umeša i savest, kao glavni (ne)prijatelj, tada je kraj neizvestan, međutim, kada se dve duše, koje neprestano tragaju jedna za drugom, ipak pronađu, onda se znaju i početak i kraj, ali i budućnost.

 

Po motivima teksta Miloša Radovića
Adaptacija i režija: Dragoljub Vlahović
U predstavi igraju: Željana Petrović i Dragoljub Vlahović.

 

x

Takođe pogledajte

Parta, UPOZORAVAMO JAVNOST, A SADA IMA MRTVIH Vatra buknula na njivi! Pao je kao pokošen! Hitna stigla, ali mu nije bilo spasa!

Muškarac S. M. (75) iz sela Parta, nadomak Vršca je preminuo na njivi, pokušavajući da ...

Facebook