Interaktivni šou za decu „Razigrana klovnijada“

  • Datum: Utorak, 13 Avgust 2019
  • Vreme: 19:00
  • Mesto: Dom vojske

U utorak, 13. avgusta od 19h, u bašti Doma vojke, naši najmlađi sugrađani imaće priliku da učestvuju u interaktivnom šou za decu „Razigrana klovnijada“.

„Razigrana klovnijada“ je pravi klovnovski interaktivni šou iskusnog i veoma zabavnog Klovna Paje koji se već više od dvadeset godina bavi ovom vrstom šoa i animacijom dece. Uz klovna Paju i njegove magične rekvizite nastaju i nižu se događaji i ideje za igrarije i druženja.
Iza njega stoji mnogo nastupa i videlo ga je i radovalo mu se na stotine hiljade dece u Beogradu, Srbiji i čitavom regionu. Dugogodišnje iskustvo u radu s decom rezultiralo je oduševljenjem mališana gde god se pojavi sa željom da mu se pridruže i budu deo zajedničkog performansa.
Prvi deo predstave Razigrana klovnijada prikazan je kao komična magija gde deca učestuju kao klovnovi i mađioničari, a drugi deo predstave čini dečija diskoteka gde najmlađi uz razne klovnovske zadatke izvode koreografije i đuskaju.

 

x

Takođe pogledajte

Parta, UPOZORAVAMO JAVNOST, A SADA IMA MRTVIH Vatra buknula na njivi! Pao je kao pokošen! Hitna stigla, ali mu nije bilo spasa!

Muškarac S. M. (75) iz sela Parta, nadomak Vršca je preminuo na njivi, pokušavajući da ...

Facebook