Održana je 37. po redu sednica Skupštine Grada Vršca

U Velikoj sali Gradske kuće održana je 37. po redu sednica Skupštine Grada Vršca na kojoj se glasalo o 13 tačaka dnevnog reda.
Donete su odluke o promeni namene karastarskih parcela u Vršcu u ulici Đurđa Smederevca, o pokretanju postupka otuđenja nepokretnosti iz javne svojine Grada Vršca neposrednom pogodbom u Bregalničkoj ulici, o izmeni i dopuni Odluke o utvrđivanju doprinosa za uređivnje građevinskog zemljišta kao i o izmenama Odluke o postavljanju objekata na površinama javne namene, zatim odluke o usvajanju izmene Generalnog urbanističkog plana Vršca,
o pokretanju postupka otuđenja nepokretnosti iz javne svojine grada Vršca javnim nadmetanjem u Velikom Središtu kao i o davanju na korišćenje putem zakupa nepokretnosti neizgrađenog građevinskog zemljišta Vazduholovnom savezu Srbije.
Usvojena su rešenja o davanju saglasnosti na Odluku Nadzornog odbora DOO Helvecija Vršac o pokretanju postupka ponovne prodaje nepokretne i pokretne imovine kao i o prestanku funkcija direktora Centra za socijalni rada Grada Vršac i Narodnog pozorišta „Sterija“ Vršac.
Mirjana Knežević ponovo je izabrana na mesto direktora Centra za socijalni rad, dok je na mesto novog VD direktora NP Sterija postavljena Ivana Ranimirov, dosadašnji kustos Gradskog muzeja u Vršcu, a selektor festivala Vršačka pozorišna jesen Đura Mrđa imenovan je na mesto direktora ovog festivala.
x

Takođe pogledajte

Kabinet IT u školi “Nikola Tesla” u Vršcu (VIDEO)

Kabinet IT u školi “Nikola Tesla” u Vršcu, kabinet je namenjen i korisnicima mašinskog smera. ...

Facebook