Stručno predavanje za sve zainteresovane trenere iz svih sportskih grana i disciplina, Vršac uzeo učešće

Sportski Savez Beograda u saradnji sa gradskim sekretarijatom za sport Beograda i nacionalnim granskim savezima je uspešno organizovao stručno predavanje za sve zainteresovane trenere iz svih sportskih grana i disciplina.

Sportski Vršac su ovoga puta predstavljali treneri i stručnjaci u sportu Jovanović Srđan ispred Atletskog kluba Atine, i Milan Šalinački ispred Cross-fit i fitnes kluba K8.

Za sve željne saznanja ovoga puta na meniju je bila serija predavanja o Razvoju brzine u sportu, kao i sportskim povredama, i oporavku nakon treninga i povreda. Predavanja su držali eminentni stručnjaci Prof. Dr. Dušan Ugarković i Dr. sci. Dušan Spasevski.

Ovim je sportski Vršac pojačao brojno stanje zainteresovanih za stručno usavršavanje, što je inače i obaveza po Zakonu o sportu, a da podsetimo da su prošli put bili i mačevaoci Mk Karika i njihov predstavnik Željko Ćela.
Sledeće tematsko poglavlje biće razvoj izdržljivosti u sportu, i planirano je za 10. septembar, i to će biti izvanredna prilika da se poveća broj zainteresovanih trenera i stručnjaka u sportu, za odlazak na predavanja, a očekuje se i pomoć gradskih struktura u sportu.

 

 

x

Takođe pogledajte

Prvenstvo Srbije za mlađe pionire

U Kruševcu je ovog vikenda organizovano Prvenstvo Srbije za mlađe pionire(U14), gde su nastupili takmičari ...

Facebook