U Vršcu od 1. maja niže cene parkiranja

Na sednici skupštine grada Vršca usvojena je izmena cenovnika za opšta i posebna parkirališta. Na ovaj način Vrščanima su obezbeđene NIŽE cene parkiranja u obe zone:

– umesto dosadašnjih 35,00 dinara za sat vremena parkiranja u Zoni I, nova cena iznosi 30,00 dinara
– umesto dosadašnjih 30,00 dinara za sat vremena parkiranja u Zoni II, nova cena iznosi 25,00 dinara.

Ove cene će se primenjivati od 01.05.2019. godine.

Takođe, novina je i da će nekadašnji prostor zelene pijace dobiti novu namenu i koristiće se kao posebno parkiralište sa oko 200 parking mesta. Ovo parkiralište najviše će pogodovati zaposlenima u centru grada, a samim tim uže gradsko jezgro biće rasterećeno i saobraćaj će se nesmetano odvijati. Korišćenje ovog parkirališta može se platiti na dnevnom i mesečnom nivou.

Cena dnevne karte na ovom parkiralištu iznosi 70,00 dinara i plaća se SMS porukom, a pretplatne karte 500,00 dinara na mesečnom nivou koja se može kupiti u JKP.

Cilj nam je da našim sugrađanima, korisnicima usluga parkirališta, smanjimo troškove već ionako preopterećenog kućnog budžeta, te smo i pored sniženja cena, u pojedinim ulicama u širem centru grada ukinuli naplatu parkiranja.

Ovom prilikom apelujemo na vozače da poštuju komunalnu kulturu i svoja vozila parkiraju na mesta koja su za to namenjena.

 

 

x

Takođe pogledajte

U Vršcu duvalo 110 km/h: Orkanski udar vetra može da obori čoveka, meteorolog progovorio o opasnosti

Na jugu Banata, pre svega u Vršcu, danas su zabaleženi orkanski udari vetra brzine od ...

Facebook