SAJAM PROFESIONALNE ORIJENTACIJE

Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Vršac u saradnji sa gradom Vršcem, 18.04.2019. godine održala je sedmi po redu Sajam profesionalne orijentacije. Sajam se održao u sportskoj sali Hemijsko-medicinske škole.

Na sajmu nam se predstavilo osam srednjih škola iz Vršca i Bele Crkve, to su: Školski Centar „Nikola Tesla“ Vršac, Tehnička škola „Sava Munćan“ Bela Crkva, Poljoprivredna škola „Vršac“, Gimnazija „Borislav Petrov Braca“ Vršac, Hemijsko-medicinska škola iz Vršca, Belocrkvanska gimnazija i ekonomska škola, Škola za osnovno i srednje obrazovanje „Jelena Varijaški“ Vršac i Muzička škola „Josif Marinković“ Vršac.

Svaka škola imala je svoj štand na kom su učenici osnovnih škola mogli da se upoznaju sa njihovim smerovima, nastavnim programom i drugim sadržajima koje nude.

Na štandu NSZ učenici su imali priliku da se testiraju putem internet aplikacije, koja im pomaže da procene svoje sposobnosti i interesovanja i odaberu buduće usmerenje.

Sajam je otvorio član veća za prosvetu i obrazovanje, Veljko Stojanović i poželeo svim učenicima puno uspeha u daljem školovanju.

 

x

Takođe pogledajte

15. tradicionalno Hercegovačko sijelo u Vršcu

Karte možete kupiti u TC Bahus, lokal br. 7 u vremenu od 17 do 20 ...

Facebook