RADOVI NA UREĐENjU VODOTOKA KORITA MESIĆ TEKU PO PLANU

Gradonačelnica Dragana Mitrović sa svojim saradnicima obišla je radove na uređenju korita kanala Mesić. Gradonačelnica se najpre susrela sa stanovnicima dela Vršca gde protiče deo Mesića obuhvaćen prvom i drugom fazom radova. Građani su gradonačelnicu upoznali sa značajem ove investicije i kakve će sve prednosti za svakodnevni život ovog dela Vršca one imati.

Takođe, predočeni su i pojedini problemi sa kojima se oni susreću i u daljem razgovoru obećano im je brzo rešenje i tih problema. U nastavku obilaska, predstavnici izvođača radova, kompanije Strabag proveli su gradonačelnicu i njene saradnike duž cele zone izvođenja radova i tehnički je upoznali sa strukturom i obimom radova, planiranim rokovima i daljim poduhvatima do završetka prve dve planirane faze radova. Na kraju, gradonačelnica Dragana Mitrović se obratila medijima sa kratkim osvrtom na današnji obilazak radova i izrazila zadovoljstvo viđenim ali i očekivanja da će svi rokovi biti ispoštovani.

Ona je takođe podsetila na tok same investicije, ukupnu cenu koštanja projekta i radova kao i učešće samog Grada Vršca u ovom projektu. U ime Saveta mesne zajednice Živa Jovanović, obratila se Nada Milinković koja je izrazila zahvalnost i oduševljenje što se posle nekoliko decenija ovde izvode obimniji radovi, a toliko obimni još od nastajanja ovog kanala.

Gradonačelnica i Savet mesne zajednice apelovali su na sugraćane da vode računa o ovoj investiciji i ne bacaju smeće u vodotok Mesića kako ne bi umanjli funkcionalnost cele investicije i narušili njen estetski smisao.


 

x

Takođe pogledajte

GERONTO-DOMAĆICE 25 GODINA U SLUŽBI GRAĐANA VRŠCA (foto)

U Gudurici je danas obeleženo 25 godina od početka rada službe geronoto-domaćica i 15 godina ...

Facebook