Festival borilačkih veština u Vršcu, 6 april, sala hemijske škole ! 

Uskoro!! Još manje od mesec dana i u Vršcu će se održati veliki festival borilačkih veština kuće slavnih u Srbiji. Tačnije 6. Aprila u sali Hemijske škole koja je i jednim većim delom sponzor sale, održaće se do sada najveći seminari majstora iz celog sveta.
Majstori iz Portugala, Španije, Mauricije, Zimbabvea, Austrije,  Nemačke, Hrvatske, Srbije, Holandije …p rikazaće svoje znanje i učiti polaznike seminara.
Grad Vršac će u tom periodu biti grad sporta i veštine. Uz sve ove majstore biće i instruktori obezbeđenja i telohranitelja kao što su majstor iz Grčke i naš priznati instruktor za telohranitelje Mlorad Jakić.
Dolaze nam dosta učenika iz Republike Srpske, Hrvatske, Bosne, Srbije na seminar – rekao je Ratković.Posle svega bi će slikanja ,svako će moci da se slika sa svim majstorima a među njima je i Adem Ado Dulas, glumac i majstor Krav mage i Dražen Vukelić glumac iz Hrvatske i majstor više borilačkih veština. Šlag na sve to je naš gost Muhamed Hammerhand Kahrimanović koji za Vrščane priprema jedan šou, lomljenje kokosovih orha rukom, bezbol palica, limenki punih tečnosti i još mnogo toga, on je čovek poznat po obaranju Ginisovih rekorda u lomljenju kako kokosovih oraha tako i limenki i bezbol palica. Uveče svi majstori idu na Gala večeru gde ce biti svakome data prigodna nagrada.
Večera je u sali Tarana pod bregom i ovim putem se zahvaljujemo kako Hemijskoj skoli Vršac, tako i Danijeli Moskić – Tarana pod bregom jer su i oni jednim delom sponzori sali za večeru. Petak uveče rezervisano za Majstore u Joker Express restoranu gde će se održati i sednica federacije, a i dodela diploma ISA za majstore iz sveta.
Ne zaboravite 6 April u sali Hemijsko medicinske škole, možete gledati ulaz je besplatan! Ostao je još dogovor oko prevoza za Fokus i Prestiž taksi.
Zahvaljujem se i svim motelima hostelima i privatnim smeštajima gde su odrađene rezervacije
.
x

Takođe pogledajte

MINISTAR NEDIMOVIĆ U PAVLIŠU

Nastavljajući aktivnosti obilaska poljoprivrednika u zemlji, u cilju upoznavanja sa realnom situacijom i problemima proizvođača, ...

Facebook