Da li se čuda dešavaju, u atletici u Vršcu ! Momak sa 11 godina, osvojio 2 zlatne medalje, u razmaku od 1 nedelje, postavio lični rekord i postao prvak Srbije u trčanju na 200m

Ovog vikenda, dana 02 03 2019 godine (juče), je u Beogradu održano Prvenstvo Srbije u dvorani za mlađe i starije pionire, gde su odličan nastup imali takmičari AK Atine.

U konkurenciji mlađih pionira (takmičara rođenih 2006/07 godine), prvo mesto i zlatnu medalju, uz ostvaren  lični rekord je osvojio Marko Mladenovski u trci na 200m sa postignutim vremenom od 28,26 sekundi.
Drugo mesto je osvojio Bulatović Danilo iz pančevačkog Dinama sa vremenom 28,30 sekundi, dok je treći bio Nedimović Strahinja iz Surčina sa vremenom od 29,16 sekundi
Nastupili su još i Knežević Dušan, i Aleksa Vejinović u trci na 60m, koji su imali zapažen rezultat.
Marko je ostvario izuzetan rezultat jer se i prošle nedelje okitio zlatnom medaljom u višeboju, i u roku od 7 dana osvojio dva zlata na Prvenstvu Srbije postignuvši lične rekorde u svim disciplinama.
Ono što raduje je da je Marko to postigao kao godinu dana mlađi od svojih glavnih konkurenata, te ima puno prostora za napredak.
Marka je poslušan, vredan i veliki borac, što će mu u karijeri omogućiti da sigurno napreduje još i više i nastavi reprezentativnu tradiciju koja postoji u klubu.
Ova medalja je znak dobrog rada u mlađim selekcijama, ali ujedno i obaveza da se nastavi sa još boljim i kvalitetnijim radom – istakao je predsednik AK “Atina” Vršac, Srđan Jovanović
x

Takođe pogledajte

Nenad Baroš GODINA INVESTICIJA I PROBOJA NA TRŽIŠTU

Za zaposlene u Enološkoj stanici Vršac 2019. godina protekla je u skladu je sa očekivanjima. ...

Facebook