Vršac, planinarenje na Kanjonu Nere

Kanjon Nere i vodopad Beusnice SUBOTA 23.02.2019.
(akcija iz kalendara kluba)
-polazak iz Vršca sa parkinga DIS-a u 7 časova.
-dolazak u kanjon Nere oko 9 časova i priprema za pešačku turu dugačku 20km. Obilazimo najatraktivniji deo ovog Nacionalnog parka, a oni manje raspoloženi za šetnju mogu u dogovoru sa vodičem skratiti stazu jer za to ovde postoji mogućnost.
-povratak u Vršac oko 18 časova.
*potrebna udobna obuća za pešačenje, odeća prilagođena vremenskim uslovima (kabanica, kišobran u slučaju kiše), baterijska lampa za jedan od tunela kroz koji prolazimo, hrana i voda za taj dan…
*obavezna kartica PSS-a sa plaćenom članarinom za ovu godinu i važeći PASOŠ (proveriti kad ističe, jer ove godine ističu pasoši onima koji su izvadili pasoše kada je krenulo izdavanje “novih” putnih isprava).
*akcija se izvodi po pravilniku PSS-a o izvođenju akcija, pa je svaki učesnik dužan da se pridržava uputstva vodiča i na akciju učestvuje na sopstvenu odgovornost.
VODIČ: Živanović Darko, MB 566, tel.:0631865452
Cena: 1200 dinara (put+ulaznica u Nacionalni park)
-prijavljivanje do popune mesta (20 mesta, prevoznik “Alenik”), formiraćemo i listu “čekanja” jer su se mnogi članovi već prijavili na ovu akciju, a konačan spisak putnika imaćemo na sastanku kluba u nedelju 17.02. kada je poslednji rok za uplatu i dostavljanje broja pasoša vodiču ove akcije.
U slučaju odustajanja novac se ne vraća, već će biti utrošen za troškove prevoza grupe-u poslednje vreme učestala su odustajanja dan pred akciju i na sam dan akcije, a vodič u tom slučaju vam ne može naći zamenu.
x

Takođe pogledajte

Kabinet IT u školi “Nikola Tesla” u Vršcu (VIDEO)

Kabinet IT u školi “Nikola Tesla” u Vršcu, kabinet je namenjen i korisnicima mašinskog smera. ...

Facebook