Sa prvim lepšim danima, a posle obimnog snega koji je načinio oštećenja u novom mladom voćnjaku Poljoprivredne škole ,,Vršac,,

Sa prvim lepšim danima, a posle obimnog snega koji je načinio oštećenja u novom mladom voćnjaku Poljoprivredne škole ,,Vršac,, vredni i požrtvovani radnici školske ekonomije zajedno sa nastavnicima poljoprivredne grupe predmeta pristupili su popravci oštećenja.

Težak sneg koji je napadao prošle nedelje napravio je pored manje štete u novom voćnjaku i lomove grana na drveću i tujama u velikom parku škole a koje ce sanitarnom sečom biti uređene pre kraja zimskog raspusta i povratka učenika u školu.

Veliku zahvalnost škola duguje nesebičnoj pomoći Agrozavoda iz Vršca koji nam je ustupio platformu za savremene voćnjake koju škola nažalost još uvek nema ali planira nabavku u novoj 2019. godini.

Zimski period na ekonomiji koristi se za opravku i pregled poljoprivrednih mašina a kako bi se spremno dočekala nova sezona te učenici poljoprivrednih smerova škole upoznali sa dobrom poljoprivrednom praksom.

 

 

x

Takođe pogledajte

Počinje velika akcija sadnje drveća u Vršcu

Grad Vršac počinje veliku akciju sadnje drveća “Posadi drvo, negujmo ga zajedno”. Ukoliko želite da ...

Facebook