PSK “Železničar” želi da pokrene aktivnost najmlađih u Vršcu

PSK “Železničar” želi da pokrene aktivnost najmlađih u 2019.godini (ciljna grupa su deca od 7-14 godina i njihovi roditelji).

Plan bi obuhvatao akcije: 06.04. Zagajička brda (medalje za svu decu učesnike), 11.05. “Grebenčići” Кosmaj (Republička akcija za mlade), “Povlenski Кlinci Planinci” na Povlenu 22.06.(Republička akcija za mlade) i Gudurički vrh-najviši vrh Vojvodine 26.10.2019. (medalje za decu učesnike). “Naša” deca “boluju” od nedostatka prirode pa nam je želja da taj nedostatak malo nadomestimo.

Učlanjenje dece i njihovih roditelja vrši se na sasatancima Кluba do aprila meseca (tržni centar “Bahus”, prvi sprat, svake srede u 19:30 časova). Godišnja članarina iznosi 1000 dinara i za decu i za odrasle (500 dinara od te članarine ide Planinarskom Savezu Srbije za izradu kartica sa markicom koje pokrivaju i osiguranje, tako da iz tog razloga nema popusta za decu). Sve akcije za decu biće sufinansirane iz budžeta kluba, tako da nema razloga da nam se ne pridružite.

Nosioc rada sa “mladima” biće Predsednik kluba, vaspitač i planinski vodič Darko Živanović (telefon: 0631865452). Naravno da će deca moći da učestvuju i u akcijama za odrasle koje su njima prilagođene, ali samo u pratnji roditelja i bez sufinansiranja od strane kluba.

Pozivamo i sve “nove” članove koji žele da se priključe klubu da nam se pridruže, jer po zakonskoj obavezi na akcije kluba možemo voditi samo članove PSS-a, a priznaćete da je lakše vama da platite članarinu, nego nama da kršimo zakon (novi članovi treba da popune formular za učlanjenje, starim članovima koji poseduju karticu treba samo da nalepimo markicu i za njih nema problema).

Godišnja članarina i za “nove” i za “stare” članove iznosi 1000 dinara. Plan akcija kluba biće objavljen do kraja tekuće godine. Predsednik Psk “Železničar”, Živanović Darko s.r.

x

Takođe pogledajte

Parta, UPOZORAVAMO JAVNOST, A SADA IMA MRTVIH Vatra buknula na njivi! Pao je kao pokošen! Hitna stigla, ali mu nije bilo spasa!

Muškarac S. M. (75) iz sela Parta, nadomak Vršca je preminuo na njivi, pokušavajući da ...

Facebook