Novo igralište uz školu u Ritiševu

U Mesnoj zajednici Ritiševo, na području Vršca, mališani su dobili novo igralište koje se nalazi uz Osnovnu školu „Branko Radičević”.

Ovo igralište je za mali fudbal i rukomet, a podloga je od tartana, pa je ugođaj trčanja bolji, a i bezbednije je za decu.

– Radi se o veoma značajnoj investiciji od 46.000 evra. Betoniranje je finansirao Grad Vršac, a biznismen Milan Popović je obezbedio tartan podlogu. Mesna zajednica obezbedila je tribine. Ove investicije ne bi bilo bez pomoći meštana koji su se priključili radovima, raskrčili šiblje i uredili okolinu, kaže predsednik Mesne zajednice Ritiševo.

Ova investicija nije samo donela mališanima nov i kvalitetan sportski teren za fizičko na otvorenom, već i ulepšala okolinu. Škola u Ritiševu istureno je odeljenje škole „Branko Radičević” iz Uljme u kom se nastava odvija na rumunskom jeziku od prvog do četvrtog razreda u tri odeljenja.

 

x

Takođe pogledajte

Nestanak struje u Vršcu i okolini na dan 22 januar

Dana 22.01.2020. godine se zbog PLANIRANIH radova na električnoj mreži isključuju: Vršac Sreda 22. januar Feliksa Milekera od broja 23 ...

Facebook