Zimska služba JKP Drugi oktobar kojoj je povereno održavanje puteva (FOTO)

Zimska služba JKP Drugi oktobar kojoj je povereno održavanje puteva, spremno dočekuje zimsku sezonu koja traje od 15. novembra do 1. marta. Shodno tome, u krugu preduzeća danas jeodržana smotra vozila zimske službe, kako bi se ustanovilo da li su vozila i ostala mehanizacija ispravni, a so i emulzija za posipanje puteva u dovoljnim količinama.

Zahvaljujući novoj mehanizaciji blagovremenoj reakciji, protekle zimske sezone smo postavili standard kada je u pitanju održavanje saobraćajnica i javnih površina čistim i bezbednim za saobraćaj i pešake. Ni ove sezone nećemo odstupiti od toga. Ove sezone na raspolaganju imamo 11 vozila i dodatna 4 za vanredne prilike.

Iako, prema vremenskoj prognozi još uvek ne očekujemo snežne padavine, mi smo sasvim spremni. Pripremili smo 400 tona soli, 30 kubika rizle i 12 000 litara kalcijum hlorida. U  zavisnosti od vremenskih prilika i intenziteta padavina, na terenu će biti angažovano svih 65 radnika zimske službe koji će biti dežurni 24 časa.

Takođe, apelujemo na vozače da koriste zimsku opremu na svojim automobilima, ali i da ih ne parkiraju na mestima koja nisu za to predviđena, kako ne bi ometali rad zimske službe.

 

 

x

Takođe pogledajte

Nenad Baroš GODINA INVESTICIJA I PROBOJA NA TRŽIŠTU

Za zaposlene u Enološkoj stanici Vršac 2019. godina protekla je u skladu je sa očekivanjima. ...

Facebook