Vršac, selfi ove odbornice u Skupštini Srbije izazvao je haos na društvenim mrežama (FOTO)

Ona je prošle nedelje posetila Skupštinu gde je učestvovala u radu Ženske parlamentarne mreže i tom prilikom napravila je selfi koji je postavila na svoj profil na društvenoj mreži Fejsbuk.

Selfi odbornice u Skupštini Grada Vršca i članica Srpske napredne stranke, Milane Kopil, koji je napravila u Skupštini Srbije podigao je buru na društvenim mrežama koje su se usijale od komentara.

Milana je prošle nedelje posetila Skupštinu gde je učestvovala u radu Ženske parlamentarne mreže i tom prilikom napravila je selfi i postavila na društvene mreže, tačnije na svoj profil na društvenoj mreži Fejsbuk.

Sliku kako odbornica gleda u telefon u pozi za pravljenje selfija napravila je izvesna Marijana Vučić, koju je ova funkcionerka SNS označila kao autora, a objava je izazvala lavinu komentara.

Milana Kopil do pristupanja Srpskoj naprednoj stranci, 2016. godine, bila je član Socijalističke partije Srbije, a obavljala je funkciju sekretara Gradskog odbora SPS-a u Vršcu.

Izvor Telegraf

 

 

 

x

Takođe pogledajte

MK Fintel Wind kod Vršca otvara svoj treći i najveći vetropark u Srbiji „KOŠAVA 1“

SVEČANO OTVARANJE NAJVEĆEG VETROPARKA KOMPANIJE MK FINTEL WIND MK Fintel Wind, zajednička kompanija italijanske Fintel ...

Facebook