Vršac, prezentacija prvog savremenog plastenika u okviru realizacije projekta AGRINNO u Novom Sadu

U sredu 24. oktobra 2018. godine, predstavnici Poljoprivredne škole ,,Vršac,, i AGRINNO udruženja ,,Banat,, na čelu sa direktorom škole Srđanom Kliska, prisustvovali su prezentaciji prvog od ukupno četiri savremena plastenika nabavljenim u sklopu realizacije projekta AGRINNO, koji se finansira iz Interreg – IPA Programa prekogranične saradnje Mađarska – Srbija, na oglednom polju Instituta za ratarstvo i povrtarstvo u Novom Sadu.

Ovom prilikom skupu su se obratili Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo dr Vuk Radojević, koji je istakao značaj usvajanja novih znanja i veština u poljoprivredi i najavio pomoć najpre mladim poljoprivrednicima, projekt menadžer Predrag Jajić je posebno istakao značaj ovakvih projekata u edukaciji ali i približavanju naroda i usvajanju evropskih vrednosti.

Govornici su bili i predstavnik instituta za Ratarstvo i Povrtarstvo Janko Červenski, predstavnici Fonda za evropske poslove i budući predavači na projektu.

Pored predstavnika iz Vršca, prisustvovali su i predstavnici Poljoprivredne škole iz Rume i Futoga kao i pripadajućih AGRINNO udruženja i predstavnici Čongradske županije iz Madjarske. Skup je okupio preko sto učesnika i prevazišao je očekivanja domaćina.

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

Veliko isključenje struje u Vršcu 30. septembra

EPS Distribucija doo Beograd, Ogranak Pančevo, Pogon Vršac obaveštavaju korisnike da će, zbog radova na ...

Facebook