’’Ponovo radi bioskop’’

’’Ponovo radi bioskop’’ … u Kongresno-muzičkoj dvorani Centra Millennium.

Četvrtak 20. septembar:

u 17:00 h prikazivaće se animirani, sinhronizovani  film “RINGE RINGE RAJA’’

Opis filma: Dva izgubljena pačeta, slabašna šesnaest dana stara Či i njen mlađi brat Čao, odvojeni su od svog jata, zahvaljujući ludorijama prevelikog entuzijaste Penga, slobodoumne guske koja će radije da vežba akrobacije u vazduhu, nego da se pridruži ostalim guskama prilikom tradicionalne selidbe u toplije krajeve. Uplašeni i usamljeni, u želji da se vrate svom jatu, pačići će zatražiti pomoć od Penga, koji će ih odbiti, jer ova dva mališana urušavaju njegov imidž odmetnika. Međutim, Peng zadobija tešku povredu krila koja će ga učiniti ranjivim. Tek tada on pristaje da pomogne pačićima da se vrate jatu i tako uz šetnju sa njima prikriva svoju povredu. Od tog momenta njih troje će se upustiti u zajedničko putovanje, krčeći svoj put kroz prelepe kineske predele, u potrazi za svojim jatom a pod pritiskom zime koja dolazi. Istovremeno, divlja Palasova mačka po imenu Banzu je u potrazi za lakim plenom, baš kao što su ranjena guska i bespomoćni pačići. Ovo nije samo priča o dugom i teškom putovanju, već i avantura o pronalaženju puta kroz životne prepreke, o odgovornostima prema zajednici i porodici.Ovo nije samo priča o dugom i teškom putovanju, već i avantura o pronalaženju puta kroz životne prepreke, o odgovornostima prema zajednici i porodici. GLUMCI koji su junacima u filmu ‘’pozajmili’’ svoje glasove: Marko Marković, Nevena Kočović, Vladimir Marković, Dubravko Jovanović, Srđan Čolić … Trajanje filma: 91 minut.

u 19:00 h prikazivaće se akciona komedija, film “DŽONI INGLIŠ – PONOVO U AKCIJI’’
Opis filma: Kada kriminalistički istražitelj razotkriva javnosti identitete svih aktivnih tajnih agenata u Britaniji, katastrofa pogađa čitav sistem, a sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva je na kocki. Tajna služba se sada može da osloni samo na jednog čoveka, umirovljenog Džonija Ingliša. Publici poznat iz prethodnih delova serijala, Džoni koji sada podučava u predškolskoj ustanovi, vraća se u akciju kako bi pronašao misterioznog hakera ili potencijalnu krticu među redovima britanske tajne službe. Kako bi ova misija uspela, trebaće mu sve njegove sposobnosti i veštine – onih nekoliko koje ima kao čovek jučerašnjih analognih metoda suočen s digitalnim svetom sadašnjice. Džoni Ingliš ponovo u akciji nadolazeća je britanska akcijska komedija, reditelja Dejvida Kera. U trećem nastavku popularne sage, istoimeni glavni junak, kojeg tumači nezamenjivi Rovan Etkinson, vraća se kako bi još jednom spasio svet. GLUMCI: Rowan Atkinson, Olga Kurylenko, Jake Lacy, Ben Miller … Trajanje filma: 100 minuta.

u 21:00 h prikazivaće se horor  film “OPATICA IZ PAKLA’’
Opis filma: Kada časna sestra u Rumuniji oduzme život, Vatikan će poslati dva sveštenika da istraže njenu smrt. Zajedno otkrivaju ne baš svetu tajnu. Rizikujući ne samo svoje živote, već i veru i svoje duše, suočavaju se sa zlonamernom silom u obliku iste demonske časne sestre koja je terorisala publiku u filmu Prizivanje Zla 2. Reditelj Korin Hardi, uvodi nas u novo poglavlje najstrašnije filmske franšize. Radnja ovog nastavka je smeštena u razdoblje pre Prizivanja zla i Anabel. GLUMCI: Demian Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Bonnie Aarons … Trajanje filma: 96 minuta.

Petak 21. septembar:

u 17:00 h prikazivaće se animirani, titlovani  film “BELI OČNJAK’’
Opis filma: Zlatna groznica krajem 19. veka zahvatila je Aljasku. Film prati priču dečaka koji traži svoga oca koji je nestao tokom potrage za zlatom. Dečak usput upoznaje srodnu dušu koja će mu zauvek promeniti život – veličanstvenog mešanca vuka i psa imena Beli očnjak. Osim pripitomljavanja vuka i divljine oko sebe, dečak će u sebi morati da pronađe dovoljno hrabrosti da pobedi svoje strahove i postane pravi muškarac u ovoj spektakularnoj avanturi.rema kultnoj knjizi Džeka Londona, priču o Belom očnjaku ekranizovao je dobitnik nagrade Oskar Aleksandre Espigares. Trajanje filma: 85 minuta.
u 19:00 h prikazivaće se akciona komedija, film “DŽONI INGLIŠ – PONOVO U AKCIJI’’.
u 21:00 h prikazivaće se horor  film “OPATICA IZ PAKLA’’.

 

Cena ulaznice: 300 dinara.

Prodaja ulaznica: turistička agencija Millennium Travel (Poslovna kula Millennium).
Radno vreme: radnim danima od 09 do 17 h, a na dan projekcija od 09 h do početka poslednje projekcije.

Informacije: 800 – 307,  www.millennium.rs  i  na društvenim mrežama.

x

Takođe pogledajte

VLAJKOVAC, RADOVI NA IZGRADNJI RAMPE ZA PECANJE ZA OSOBE SA INVALIDITETOM

Na priobalnom delu kanala DTD u Vlajkovcu otpočeli su pripremni radovi za izgradnju rampe za ...

Facebook