OFK “Vršac”: Registrovan Bojan Čukić

Bojan Čukić (30) povratnik iz Austrije, inače bivši član mnogih klubova u zemlji i inostranstvu, konačno će zaigrati za OFK “Vršac”

– Posle mesec dana čekanja sertifikata, od sada  pravo nastupa za naš klub ima i Bojan Čukić, koji uveliko trenira sa našom ekipom od početka priprema. On je nažalost, imao je problem sa povredom lista i zato je propustio pripremne mečeve, kažu za portal eVršac u OFK “Vršac”.

– Imao sam problema sa povredom, na dobrom sam putu da ona postane prošlost i da se nakon pauze ponovo vratim fudbalu. Moja želja je ogromna, uživam u klubu, ovo je prvi put da se u vršačkom fudbalu pravi neka ozbiljna fudbalska priča, uslovi su takvi da nemam osećaj da sam u trećem rangu takmičenja.

Uprava OFK “Vršac”, ovom prilikom izrazila je i veliku zahvalnost FK “Crvena zvezda” Pavliš i FK “Jedinstvo Vlajkovac”, koji su im u izašli u susret i dozvolili da seniori OFK “Vršac” u Pavlišu odrade trenažni proces, dok je  omladinska i kadetska ekipa odigrale svoje prevenstvene utakmice na stadionu u Vlajkovcu.

x

Takođe pogledajte

Novi direktor Drugog Oktobra Vršac, Jovan Knežević

Diplomirani pravnik Jovan Knežević, aktuelni načelnik uprave Grada Vršca uskoro bi mogao biti imenovan za ...

Facebook