Vodimo vas na Way Of Life festival 2018

Ako ste ljubitelji kvalitetne zabave pod otvorenim nebom, trance muzike, kampovanja, upoznavanje novih, zanimljivih osoba i željni avanture, onda je Way Of Life Festival pravi dogadjaj za Vas!

U Spomeniku prirode Straža (Vršac) i ove godine imaćete jedinstvenu priliku da slušate najbolje svetske trance Dj-eve. Ekipa koja organizuje festival iako je u prvi plan istakla vrhunski lineup, takodje je mislila i na sve one aspekte koje festivalu daju duh čopora. A najbolje od svega je što ne morate da prelazite granicu i kilometre napornog puta, štedite novac za prevoz, jer konačno u Srbiji postoji festival svetskog ranga, koji se održava drugi put za redom.

Spomenik prirode Straža obasjava nestvarnom prirodnom lepotom, gde ćete imati priliku da provedete cetiri dana i tri noći u atmosferi koja ujedinjuje ljubitelje kvalitenog zvuka i programa koji ovom festivalu daje posebnu čar.

Priroda , muzika, pokret, svesnost je sve ono što budi i pokreće kretivnu energiju da se oslobodi i podeli sa drugima. Ono što ovaj festival čini posebnim je umetnička oaza posvećena vizelnoj umetnosti.

I ove godine, domaćin umetničkih radionica i galerije je Myth of Creation Unija. Umetnost nam je potrebna da bismo spoznali sebe, umetnost inspiriše, pomera granice I neprestalno nas tera da stvaramo, budemo kreativni, daje nam mogućnost da budemo slobodni.

Po mnogo čemu se ovaj festival ističe I razlikuje od drugih, a najsnažniji utisak ostavlja Dečije selo I njegovi domaćini CAPR Divan dan. Dakle mlade mame I tate nije tačno da je zabava stala u trenutku kada ste postali roditelji, sve I dalje može da funkcionise čak da bude lepše, bolje I zabavnije. Tako da, spakujte kamperske rančeve, udobnu garderobu, povedite svoju decu jer ovo je festival koji okuplja I slavi zajedništvo, ljubav I prirodu.

Definitivno festival vredan pažnje, manifestacija na kojoj nema predrasuda. Posetiće je mladi i stari, različitih kulturnih i ideoloških shvatanja, na ovom dogadjaju sve razlike se potpuno poništavaju vibracijama pozitivne energije i osmesima srećnih ljudi.

Ono što mi već pouzdano znamo je da će organizatori održati obećanu reč od prošlog leta I prirediti nam još kvalitetniji program I zabavu.

Ako niste još odlučili kako da vrele letnje dane provedete, mi vam savetujemo WOLF 2018 u Straži! Pristupačne cene karata I bogat program ne daje vam mnogo prostora da se dvoumite.

 

 

x

Takođe pogledajte

Prvenstvo Srbije za mlađe pionire

U Kruševcu je ovog vikenda organizovano Prvenstvo Srbije za mlađe pionire(U14), gde su nastupili takmičari ...

Facebook