Dodela nagrada za “Najširi osmeh 2018” zakazana za 15. septembar

Svečana dodela nagrada za “Najširi osmeh 2018” održaće se u subotu 15. septembra 2018. godine u 11 časova na velikoj bini, koja će biti postavljena na Trgu Svetog Teodora Vršačkog – kod Krsta.

 

Organizator Festivala dečje radosti “Širimo osmeh gradom” i ovog izbora (Mala škola “Branko Radunković – Volja čini čuda”) odlučio je da sva deca koja su učestvovala, a bilo ih je 266, budu nagrađena.

– Molimo roditelje sve dece koja su učestvovala da nam pošalju njihova imena, prezimena, datum rođenja i broj telefona za kontakt, na mejl MalaSkolaVrsac@gmail.com ili porukom u inboks Fejsbuk stranice Mala škola “Branko Radunković – Volja čini čuda” – najkasnije do 7. septembra.

Nagrade će moći da preuzmu samo oni koji na jedan od ova dva načina potvrde svoj dolazak na svečanu dodelu, kažu u Maloj školi “Branko Radunković – Volja čini čuda”.

Na izboru za “Najširi osmeh 2018” učestvovalo je 266 predivnih dečjih osmeha. Glasanje je po prvi put, organizovano na Fejsbuk stranici “Male škole”.

Glasanje je počelo je u utorak 19. juna. Glasalo se u dva “poluvremena”. Za prvih 48 sati stiglo je do 20.706 osoba i bilo je 9.878 reakcija, komentara i deljenja.

U drugom “poluvremenu” kao da je ponestalo snage. Ono je stiglo do “samo” 8.392 osobe i imalo 2.468 reakcija. Ova naša “utakmica” trajala je do subote 30. juna u ponoć.
Finale je bilo kratko, ali slatko.

Počelo je u sredu 4. jula, a završilo se u nedelju 8. jula u ponoć. U finale su ušli svi koji su imali 100 i više lajkova, a žiri je dodao i druge osmehe koji to zaslužuju. U finalu se našlo 33 osmeha. Stigli su do 20.025 osoba prirodnim i do 102.213 osoba plaćenim putem.

Za plaćeno oglašavanje odlučili smo se samo iz jednog razloga. Zato što osobe koje ne poznaju ovu decu i ne znaju čija su – objektivnije glasaju. Pobedili smo svi.

Pobedila su naša deca (a sva su deca naša) i njihovi osmesi. Pobedili smo i mi, jer smo ih delili i time radost širili, kažu u Maloj školi “Branko Radunković – Volja čini čuda”.

x

Takođe pogledajte

Prvenstvo Srbije za mlađe pionire

U Kruševcu je ovog vikenda organizovano Prvenstvo Srbije za mlađe pionire(U14), gde su nastupili takmičari ...

Facebook