Zvanično otvoren STOP SHOP ritejl park u Vršcu

Austrijski IMMOFINANZ, vodeća kompanija za nekretnine, investiranje i razvoj u Centralnoj i Istočnoj Evropi, otvorio je danas šesti STOP ŠOP ritejl park u Srbiji, u Vršcu.

Novi STOP ŠOP obuhvata prodajni prostor od oko 8,250 kvadratnih metara i preko 320 parking mesta ispred objekta. Svečanom otvaranju prisustvovali su gospođa Dragana Mitrović, gradonačelnica Vršca kao i predstavnici kompanije IMMOFINANZ.

Sa 20 domaćih i internacionalnih brendova, ovaj ritejl park predstavljaće jedinstveno šoping iskustvo za sve građane Vršca i okoline. Zakupci su inostrani i domaći dobro poznati brendovi kao što su Roda, LC Waikiki, Reserved, Sinsay, CCC, Deichmann, DM, Sport Vižn, Planeta, Pertini, Nefa, Top Šop, WIN WIN, Katrin, Planika, STOP kafe, Galaxy Code, Vip menjačnica, Proteini i Hedonizmus.

 

„Naš STOP ŠOP ritejl park u Vršcu je drugi novootvoreni STOP ŠOP ovog meseca u Srbiji. Samo pre nedelju dana proslavili smo otvaranje STOP ŠOP ritejl parka u Požarevcu. Ova činjenica potvrđuje naše obećanje koje smo dali 2015. godine kada smo ušli na srpsko tržište – našu opredeljenost da ostanemo, i da širimo naš multinacionalni lanac ritejl parkova. STOP ŠOP Vršac u Srbiji je 72. lokacija u osam zemalja u kojima poslujemo“, izjavio je Ditmar Rajndl, direktor operacija kompanije IMMOFINANZ „STOP ŠOP podrazumeva dobru vrednost za potrošeni novac i nudi jedinstveno, efikasno i prijatno iskustvo kupovine za sve.“

Novoizgrađeni STOP ŠOP ritejl park nalazi se u širem centru grada, pored gradskog jezera, na putu ka srpsko-rumunskoj granici. Nakon Čačka, Niša, Valjeva, Lazarevca i Požarevca, Vršac je šesta STOP ŠOP lokacija koja će biti otvorena u Srbiji. Svih šest lokacija obuhvataju površinu za izdavanje od oko 52.000 metara kvadratnih. U toku su i radovi na ritejl parku u Sremskoj Mitrovici, koji će biti otvoren naredne godine.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo što je kompanija IMMOFINANZ odlučila da u Vršcu realizuje svoju investiciju. Izgradnja ritejl parka STOP ŠOP je veoma značajna jer će pre svega doneti gradu nekoliko stotina novih radnih mesta”, izjavila je Dragana Mitrović, gradonačelnica Vršca. „Pored toga, građani Vršca će sada imati na raspolaganju veći izbor kvalitetne robe zahvaljujući poznatim međunarodnim brendovima.“

Tokom otvaranja, svi posetioci će imati priliku da uživaju u celodnevnom programu, specijalnim popustima, iznenađenjima i interesantnim aktivacijama. Pre zvanične ceremonije, članovi lokalnih kulturno-umetničkih društava zabavljaće sugrađane specijalnim programom koji su pripremili za ovu priliku. Takođe, posetioci će uživati u nastupima Di-džeja i violine i družiti se sa mnogobrojnim zabavljačima, a Leksington bend, popularni pop sastav, zagrejaće atmosferu svojim dobro poznatim hitovima. Zvezde večeri biće Bajaga i Instruktori, jedan od najpoznatijih rok bendova u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji. Bend iza koga je bogata diskografija i mnogo hitova koji su ih postavili na vrh bivše jugoslovenske scene rok scene, zabavljaće posetioce u završnom delu programa.

 

x

Takođe pogledajte

OFK Vršac gostovao u Pančevu

Fudbalska prvenstvena utakmica, 9 kolo Srpske lige Vojvodine,  Vršac je gostovao u Pančevu, poražen je ...

Facebook