OFK Vršac gostovao u Kovinu

 
19.kolo Vojvodjanska liga – ISTOK
Stadion : FK Radnički, u Kovinu
FK RADNIČKI Kovin : OFK VRŠAC 2– 3    (1 – 1)
Sudija utakmice : Bunčić Nemanja (Pančevo)
    1.  Pomoćnik : Šuljagić Uroš (Ban. Karlovac)
    2.  Pomoćnik Dobričić Vuk (Ban. Karlovac)
FK RADNIČKI
Branković, Djordjević, Divnić, Radenković, Petrić, Aleksić (Jonović 73.), Biculjević, Simić, Milanović (Milenković 87.), Deliblačanin, Rajić (Domokoš 63.). Trener : Todorović Milan
OFK VRŠAC
Djulčić, Blagojević B., Lukić, Beljin, Rankov, Radosavljev, Vojvodić, Blagojević V., Kračunjel (Belić 58.), Tošić (Stanković 60.), Balan (Aleksić 90.). Trener : Mijailović Nenad
Golovi :

RADNIČKI : Divnić 38. i 49.min

VRŠAC : Rankov 10.min, Lukić 57.min i Belić 67.min

Žuti kartoni:

RADNIČKI

Milanović 77. (nesportsko ponašanje)
OFK VRŠAC
Lukić 19. (igranje rukom), Blagojević V. 48. (bezobziran start) I Blagojević B. 78. (bezobziran start).
OFK Vršac je teškom mukom osvojio sva tri boda u Kovinu. Bila je ovo utakmica sa puno obrta i sa puno šansi za postizanje golova. I jedni i drugi su imali bezbroj prilika da udvostruče prednost, odnosno da izjednače rezultat. Na kraju su mogla sva tri znaka da budu ali ipak vrščani su imali više sreće tako da kući nose velika tri boda.

Vršac je poveo, rano, u 19. minutu preko Rankova a Divnić je izjednačio pred kraj prvog poluvremena tako da se na poluvreme otišlo sa egal rezultatom.

Divnić je u drugom poluvremenu preokrenuo rezultat svojim drugim golom na utakimici u 49. minutu. Nakon toga su kovinci imali još šansi za povećanje rezultata.

U 57. Minutu Ofk Vršac dolazi do poravnanja rezultata preko Lukića a u 67.minutu Belić donosi minimalnu prednost. Nakon toga, vrščani su imali još zrelih šansi za udvostručavanje prednosti, kao i kovinci da poravnaju rezultat. Medjutim, rezultat je ostao na strani gostiju.

U sledećem kolu, Ofk Vršac dočekuje Jedinstvo iz Novog Bečeja.

x

Takođe pogledajte

POZIV ZA 34. JESENJI USPON NA GUDURIČKI VRH

Već 34 godine naše društvo organizuje tradicionalnu akciju uspon na najviši vrh Vojvodine, Gudurički vrh, ...

Facebook