LUDI TIKET, subota, 1.388.812 dinara: Nior prekasno upalio… zamalo veliki dobitak u Vršcu

Kladilac iz Vršca itekako ima razloga da proklinje francuskog drugoligaša

Šta drugo reći do – šteta. Džaba što su se fudbaleri Klermona i Niora raspucali u drugom poluvremenu, činjenica da gosti nisu zatresli mrežu u prvom koštala je skupo MOZZARTOVOG kladioca iz Vršca, koji je ostao bez milionskog dobitka sinoć.

Čekao je po gol na obe strane u prvom delu i stvarno je dobro počelo jer je domaćin poveo već posle 11 minuta, ali Nior nikako nije uspevao da odradi svoj deo posla. Da nesreća bude veća, u nastavku su gosti čak dva puta zatresli mrežu rivala, što je sigurno dodatna so na ranu za ovog kladioca, ali valjda će mu malo biti lakše kada bude naplatio promašaj. Ovo je ujedno bila i najveća kvota na tiketu (4,40).

Zanimljivo da je na istu igru, dakle po gol na obe strane u prvom poluvremenu (tgg 1 gg) pogodio neke sjajne kvote kao recimo na na utakmicama Helmond – MVV, Emen – Volendam i Os – RKC Valvijk. I ostali Francuzi su ga ispoštovali, samo je Nior sinoć napravio problem.

Na uloženih 200 dinara s kvotom 5.786 potencijani dobitak iznosio je 1.388.812 dinara, uključujući i MOZZART BONUS u iznosu od 231.440 dinara, odnosno 20% na osam odigranih parova bez igre konačan ishod na tiketu.

NAPLATI PROMAŠAJ: kako je na tiketu promašen jedan par, a ukupna pogođena kvota iznosila je više od 999, ovaj igrač podigao je STO PUTA VEĆU SUMU OD ULOŽENE, u ovom slučaju 20.000 dinara.

A sada ide čuvena rečenica, VIŠE SREĆE DRUGI PUT …

 

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

Veliko isključenje struje u Vršcu 30. septembra

EPS Distribucija doo Beograd, Ogranak Pančevo, Pogon Vršac obaveštavaju korisnike da će, zbog radova na ...

Facebook