Glasine otkrivaju kada izlazi novi GTA i ko će biti glavni lik u igri

Ljudi koji stoje iza YouTube kanala koji nam je otkrio sve o Dark Souls III tvrdi da zna kada iugra izlazi i ko će biti glavni lik u njoj.

Iako se do sada mnoštvo puta ispostavilo da glasine u vezi sa ovom igrom nisu istinite, najnovije tvrde da će GTA VI biti predstavljen za 3 ili 4 godine i da će radnja biti smeštena u Vice Cityju i Južnoj Americi.

Ali to nije sve.

Glasine upućuju i na to da će igrači moći da izaberu ženskog lika, ali nema pomena o tome da li će u igri biti više glavnih likova kao u GTA V.

Printskrin: GTA

Takođe, nije otkriveno da li će radnja biti smeštena u 80-te godine ili ne, kao što je to bio slučaj sa originalnim GTA: Vice City.

Što se odgovora iz Rockstara tiče, on verovatno neće stići skoro jer kompanija trenutno radi na igri Red Dead Redemption II koja će biti predstavljena na jesen, ali i zbog toga što je GTA Online popularniji nego ikad – samim tim, iz poslovne perspektive trenutno ne postoji razlog za pravljenje još jedne igre iz ovog serijala.

Izvor Kurir.rs

 

 

x

Takođe pogledajte

Parta, UPOZORAVAMO JAVNOST, A SADA IMA MRTVIH Vatra buknula na njivi! Pao je kao pokošen! Hitna stigla, ali mu nije bilo spasa!

Muškarac S. M. (75) iz sela Parta, nadomak Vršca je preminuo na njivi, pokušavajući da ...

Facebook