Glasine otkrivaju kada izlazi novi GTA i ko će biti glavni lik u igri

Ljudi koji stoje iza YouTube kanala koji nam je otkrio sve o Dark Souls III tvrdi da zna kada iugra izlazi i ko će biti glavni lik u njoj.

Iako se do sada mnoštvo puta ispostavilo da glasine u vezi sa ovom igrom nisu istinite, najnovije tvrde da će GTA VI biti predstavljen za 3 ili 4 godine i da će radnja biti smeštena u Vice Cityju i Južnoj Americi.

Ali to nije sve.

Glasine upućuju i na to da će igrači moći da izaberu ženskog lika, ali nema pomena o tome da li će u igri biti više glavnih likova kao u GTA V.

Printskrin: GTA

Takođe, nije otkriveno da li će radnja biti smeštena u 80-te godine ili ne, kao što je to bio slučaj sa originalnim GTA: Vice City.

Što se odgovora iz Rockstara tiče, on verovatno neće stići skoro jer kompanija trenutno radi na igri Red Dead Redemption II koja će biti predstavljena na jesen, ali i zbog toga što je GTA Online popularniji nego ikad – samim tim, iz poslovne perspektive trenutno ne postoji razlog za pravljenje još jedne igre iz ovog serijala.

Izvor Kurir.rs

 

 

TREBA VAM POSAO ? OSTAVITE SVOJ CV!

BOLE NEKRETNINE – TREBA VAM STAN ILI KUĆA

NOVO – ODRŽAVANJE RAČUNARSKE MREŽE

POLASCI AUTOBUSOM I VOZOM

POLJOPRIVREDNA APOTEKA

x

Takođe pogledajte

OTAC SRPSKE DRAME, JEDAN OD NAJVEĆIH KOMEDIOGRAFA: Na današnji dan, pre 217. godina, rođen je čuveni Jovan Sterija Popović

NA današnji dan 1806. godine u Vršcu je rođen Jovan Sterija Popović, otac srpske drame ...

Facebook