Vršački Festival “Way of Life” promovisan u Beogradu

Vršački Festival moderne elektronske muzike “Way of Life” promovisan je u Beogradu, i izazvao veliko interesovanje uglavnom mladih posetilaca nedavno završenog beogradskog Sajma turizma.

Festival “Way Of Life” organizuje se krajem jula, nadomak Vršca u selu Straža (Spomenik prirode “Straža”) organizuje se u saradnji sa Gradom Vršac.

Reč je o festivalu čiji je koncept sličan ​PLUR festivalu​, s tim što je ovo tematski festival koji simbolizuje životinju Vuka i na veoma inovativan način promoviše Srbiju u svetu, predstavljajući njen duh kroz drevnu simboliku ove snažne divlje životinje.

Ovaj festival je postao internacionalno prepoznatljiv zbog jedne potpuno originalne ideje – da spoji avanturističke sportove i muziku u jedan događaj.

U sklopu W.O.L.F avanture posetioci će moći da se oprobaju u kajakingu, airsoftu, paintballu, streljaštvu, a takođe i u nekim laganijim sportskim aktivnostima kao što su odbojka, frizbi, plivanje…

Ova kreativna kombinacija je oduševila inostrane ljubitelje festivala i oni dolaze, jer tako nešto nisu videli nigde u svetu do sada.

Osim Festivala , veliko interesovanje na Sajmu vladalo je i za vršačka vina svih vršačkih vinarija: Selecta, Nedin, Vinik, Marinković, Sočanski, Bahus, Conte De Vallonne,Tatalović i Soul Wine, Vino Pinot Blanc mlade vinarije Soul Wine, na BeoWine sajmu koji je orržan istovremeno sa Sajmom turizma, dobitnik je i prve zlatne medalje.

Izvor Juzni Banat

 

x

Takođe pogledajte

PLIVANJE ZA KRST ČASNI 19. JANUARA NA GRADSKOM JEZERU

Pripreme za Bogojavljensko plivanje za Krst Časni, privode se kraju. Ova viteška manifestacija crkvenog, narodnog ...

Facebook