Najmlađi se najviše radovali u okolini Vršca

Dva poveća poklon-paketa iz Nemačke prošle nedelje stigla su u ruke mlade udovice Sanje Bartok (28) iz Gudurice, nadomak Vršca, i njenih šestoro mališana.

Po ko zna koji put svojim darovima usrećila ih je naša plemenita čitateljka Nadežda Radović iz Vizbadena, ali i familija Ćirović iz Nemačke, koja je na njih mislila.

Za Sanju, ženu borca, koja je prošla kroz mnoge nedaće i njene mališane: osmogodišnju Anu, sedmogodišnju Milenu, šestogodišnjeg Đorđa, petogodišnjeg Branislava, dvogodišnjeg Davida i jednogodišnjeg Vuka ovakva pomoć mnogo znači.

– Svaki put kada nam Nadežda pošalje paket, kod nas se u kući slavi. Tako je bilo i ovog puta, sa tim što su nas dodatno obradovali i Ćirovići prelepom garderobom i igračkama za decu. Od srca im se zahvaljujemo. Iskoristila bih ovu priliku i da uputim svoju neizmernu zahvalnost divnom gospodinu Slavku iz Novog Sada, koji nam je za praznike poslao donaciju od 30.000 dinara. Zaista nema tih reči kojima bih mogla da iskažem sve što mi je na srcu jer nam je toliko dobrih ljudi pomoglo, da tri života ne bi bila dovoljna da im se odužim i zahvalim. Moliću Boga da im se dobro još boljim vrati i da ih sreća na svakom koraku prati – poručila je Sanja, koja se pre dve godine našla na životnoj prekretnici kad je teška bolest odnela njenog supruga.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Izvor Vesti-online

 

 

x

Takođe pogledajte

Korona

Vršac: broj inficiranih za 24 časa (13. Januar 2021.)

Prema poslednjim podacima na današnji dan beleže se novih 74 (9 PCR i 65 Ag) ...

Facebook