Vršac je bio domaćin test vožnje kandidata za titulu Automobil 2018. godine

Grad Vršac bio je domaćin uvoznicima automobila i Asocijaciji automobilskih novinara Srbije. Na aerodromskoj pisti u Vršcu testirani su automobili koji ulaze u izbor za najbolji automobil u 2018. godini.

Pored test vožnje na samoj pisti automobili su voženi i do vinskog sela Gudurice. Na ovaj način promovisan je vinski kraj i pokazane su sve prednosti za poslovno turističku saradnju koju grad Vršac ima.

SMATSA Pilotska Akademija i Turistička organizacija Vršac, bili su domaćini stručnom žiriju i uvoznicima automobila, a izbor za Automobil godine Asocijacija automobilskih novinara Srbije održava već nekoliko godina unazad.

Ove godine članovi žirija su dobili priliku da posao ocenjivanja automobila obave u idealnim uslovima aerodromske piste u Vršcu.

Testirani su automobili, a tehničke karakteristike prezentovane su od strane predstavnika uvoznika. Test vožnje, vozna dinamika i karakteristike automobila odvijali su se u odličnim vremenskim uslovima i na potpuno bezbednoj pisti aerodroma SAA. Žiri njih 13 oro specijalizovanih novinara ocenjivalo je 24 vozila.

Proglašenje pobednika, biće održano na Sajmu Automobila u Beogradu marta meseca.

Pored radnog dela žiriranja gosti su imali priliku i da se uvere u srdačnost i gostoprimstvo domaćina.

– Turistička organizacija Vršac, pobrinula se da se svi gosti lepo osećaju u našem gradu i sami se uvere u turističke prednosti koje Vršac nudi. Gosti su obišli vinsko selo Guduricu i uživali u degustaciji vrhunskih vina porodične vinarije Selecta. Narednog dana obišli su i etno kuću Dinar kao i Vršački breg i sa odličnim impresijama da je grad Vršac čuven po vinu i letenju odlčna sredina sa izuzetnim turističkim potencijalima i atrakcijama najavili nove poslovne susrete uskoro. Ovim događajem započeta je saradnja veoma značajna za promociju grada Vršca, kažu u Turističkoj organizaciji Vršac.

Izvor Juzni Banat

 

x

Takođe pogledajte

OFK Vršac gostovao u Pančevu

Fudbalska prvenstvena utakmica, 9 kolo Srpske lige Vojvodine,  Vršac je gostovao u Pančevu, poražen je ...

Facebook