Sedmi “Vršački beli kros” 18. februara

Vršački atletski klub 1926 (VAK 1926) u saradnji sa Sportskim savezom Vršac, u nedelju 18. februara, sa početkom od 10 časova u Gradskom parku u Vršcu, organizuje 7. Vršački beli kros.

Vršački beli kros je prva (kalendarski gledano) u nizu atletskih manifestacija, koju Vršački atletski klub 1926 tradicionalno organizuje u cilju afirmacije sporta, promocije atletike i Grada Vršca.

Zainteresovani takmičari mogu se prijaviti na e- mail jovanovic.drazen@mts.rs, ili na broj telefona 060/ 66- 31- 529, najkasnije do 16. 02. 2018. godine u 20,00 časova.

Prijave posle krajnjeg roka neće biti prihvaćene i takmičari neće moći da učestvuju na trkama. Okupljanje, prijava i preuzimanje startnih brojeva, u vremenu od 9.h do 9.45h u Gradskom parku.

– Molimo takmičare, a posebno roditelje predškolaca i đaka nižih razreda osnovnih škola da se pridržavaju rokova prijave , kako nismo deci na vreme obezbedili takmičarske medalje. Tri prvoplasirana takmičara u svakoj trci dobijaju medalje. Svaki učesnik, uvidom u svoje zdravstveno stanje i fizičku pripremljenost, na svoju odgovornost učestvuje u trci, što je dužan i da potpiše na prijavnom listu. Takmičari mlađi od 18 godine moraju imati pismenu saglasnost roditelja, profesora fizičkogvaspitanja ili trenera. Takmičari trče na vlastitu odgovornost, kažu u VAK 1926.

Trku prati i obezbeđuje medicinska ekipa i policija.

kros2

x

Takođe pogledajte

Vršačka princeza se smorila jer niko ne zna za nju

Vršačka princeza, koja se pojavljuje na Vršačkoj kuli na svakih sto godina, duboko se razočarala ...

Facebook