OBNOVLJENO ODELJENJE GINEKOLOGIJE U VRŠCU

Odeljenje ginekologije  Opšte bolnice u Vršcu kompletno je rekonstruisano sredstvima obezbeđenim  kroz veliku humanitarnu akciju  ,,Blic fondacije,,.

Svečanom otvaranju su prisustvovali  ministar zdravlja  dr Zlatibor Lončar,  pokrajinski sekretar  za zdravstvo doc. dr Zoran Gojković,  generalna direktorka “Ringier Axel Springer” Jelena Drakulić- Petrović, izvršna direktorka “Blic fondacije” Ljiljana Knežević,    gradonačelnica Dragana Mitrović i ispred Opšte  bolnice Vršac direktor dr Danilo Mitrović  i zamenik direktora dr Valentin Krese.

Zahvaljujući Blic fondaciji , svim donatorima, ljudima dobre volje, čitaocima “Blica”, koji uvek nesebično putem SMS poruka doniraju sredstva,  prikupljena su sredstva u visini od 13.000.000,00 dinara   za rekonstrukciju odeljenja ginekologije. Za manje od dva  meseca  od kad su počeli radovi  kompletno ginekološko odeljenje u potpunosti je rekonstruisano i ono sada raspolaže sa  23 kreveta u  8 modernih i udobnih soba, 5 sanitarnih čvorova, novim toaletima, tuš kabinama i trpezarijom. Blic fondacija, kao društveno odgovorna  kompanija prepoznala je problem  loše izolacije na odeljenju ginekologije koji je rešen zamenom i postavljanjem novih prozora.

Direktorka Blic fondacije Jelena Drakulić Petrović kaže da je ta fondacija proteklih godina vredno radila i uspela da promeni stvari na bolje, a da je prioritet dala brizi za decu.  Drakulić Petrovićeva je podsetila da su radovi počelli krajem prošle godine i da već danas pacijentkinje mogu da borave na ovom odeljenju, koje je prethodne tri i po godine bilo zatvoreno.

U ime pacijenata i zaposlenih Opšta bolnica Vršac se zahvaljuje ,,Blic fondaciji,, i svim ljudima dobre volje koji su doprineli u renoviranju odeljenja ginekologije.

Untitled2

Link za video sa otvaranja, na web prezentaciji Blic-a
https://www.blic.rs/srce-za-decu/otvoreno-odeljenje-ginekologije-trudnice-u-vrscu-vise-nece-deliti-jednu-wc-solju-od/pdj65n9

x

Takođe pogledajte

OFK Vršac gostovao u Pančevu

Fudbalska prvenstvena utakmica, 9 kolo Srpske lige Vojvodine,  Vršac je gostovao u Pančevu, poražen je ...

Facebook