Srećna Nova 2018. godina!

Internet portal Plandisteonline.com svim svojim građanima čestita Novu 2018 godinu

Poruke za Novu Godinu

Neka ti sreća postane stvarnost,
neka ti zdravlje postane trajnost,
neka te ljubav u srcu greje i neka se ostvare sve tvoje želje.
Srećna Nova godina !

Puno radosti, osmeha i veselja i nek ti se ostvari svaka želja, da ti osmeh nikad ne napusti lice. To nisu sve želje tvoje drugarice. Koliko je želja na ovoj listi ne bi stalo, zato jednostavno sretna Nova Godina

Na ekranu bele boje ne mogu stati sve želje moje ali mogu stati 24 slova NEKA TI JE SREĆNA GODINA NOVA!

Zaboravi svu tugu, muku i boli, u ovoj godini samo voli, i nedozvoli da ti želje neko kvari, u ovoj godini sve ih ostvari. Sretna Nova godina!

Danas naiđoše dve dame i pitaju za tebe. Nisam im dala tvoj broj telefona nego tvoju adresu. Očekuj da ti uskoro navrate, rekoše da se zovu radost i sreća. Srećna Nova godina!

Pogledaj na kalendar prolaze dani, a meni se čini da je isto ko lani. Nije isto godina je nova pa neka ti donese bezbroj bezbrižnih snova.

Sve što je dobro, što se srećom zove nek te prati od godine nove. Sve što je loše i nemir stvara neka odnese godina stara. Sretna Nova godina!

Dok čitaš poruku ovu i čekaš godinu Novu, iz mog srca primi želju, dočekaj je u veselju. Nek ti je život pun sreće i snova, nek ti je srećna godina Nova.

Mnogo sreće i lepih snova neka ti donese godina nova, a bol i tugu što vreme stvara nek odnese godina stara.

Kad sat stane usred noći, ruku tim pružit neću moći jer pisat ću poruku ovu: da ti želim sretnu Novu.

Kad sat stane usred noći, ruku tim pružit neću moći jer pisat ću poruku ovu: da ti želim sretnu Novu.

Svaka godina Nova dobra je fora, dobiješ brdo poklona tek da ne budeš dokona, a ja ću ti pokloniti sve ono što ti drugi ne mogu dati.

Sve nevolje, patnje, borbu i slabosti ostavi za sobom. Počni od ovog sekunda da očekuješ bolje, život je kratak, ne boj se nikoga, budi hrabar i voli, jer vredimo baš onoliko koliko znamo da volimo. Od sveg srca ti želim sve najbolje u Novoj Godini!

Ni za jednu životnu stazu ne postoji vodič, svaka je neispitana i neponovljiva. Zato je u životu avantura pravilo, a ne izuzetak. Srećna ti Nova Godina!

Želim ti iz dobrog najbolje, iz lepog najlepše, puno zdravlja, uspeha i ljubavi. Neka ti svaki dan počne osmehom, traje srećom i završi lepim snovima… SREĆNA NOVA!

Kad sat stane usred noći, ruku tim pružit neću moći jer pisat ću poruku ovu: da ti želim sretnu Novu.

Svaka godina Nova dobra je fora, dobiješ brdo poklona tek da ne budeš dokona, a ja ću ti pokloniti sve ono što ti drugi ne mogu dati

Za dane nove, za dane bolje, za sve one što Sreća zove. Za radost i lepotu, za sve najlepše u životu. Srećna Nova Godina.

Želimo Vam dobro zdravlje, sreću i mnogo uspeha, a novac će sam od sebe doći ! 

Hvala Vam što nas pratite!

x

Takođe pogledajte

Novi direktor Drugog Oktobra Vršac, Jovan Knežević

Diplomirani pravnik Jovan Knežević, aktuelni načelnik uprave Grada Vršca uskoro bi mogao biti imenovan za ...

Facebook