Dečje pojedinačno prvenstvo u šahu 16. i 17. decembra u Vršcu

Šahovski klub “Bora Kostić” Vršac u saradnji sa Sportskim savezom Vršac i pod pokroviteljstvom Grada Vršca organizuje “Pojedinačno prvenstvo Grada Vršca i ŠK “Bora Kostić” dečake i devojčice, đake osnovnih škola.

Takmičenje će se održati 16. decembra (subota) za dečake i 17.decembra (nedelja) za devojčice, sa početkom u 10 časova odnosno 15 časova, u prostorijama šah kluba “Bora Kostić” Vršac u ulici  Žarka Zrenjanina br.19 .

Šahovski klub obezbeđuje sav potreban inventar – figure, table i satove.

Tempo igre je isti kao na školskim takmičenjima – 15 minuta po igraču za celu partiju. Ostale pojedinosti će se saopštiti takmičarima i pratiocima nakon prijavljivanja takmičara, a pred sam početak takmičenja.

Takmičenje će se odvijati po grupama:

raspored sah 2017 decembar decacidevojcice
Za pobednike svake takmičarske grupe (prva tri mesta) obezbeđene su nagrade – pehar za prvo mesto i medalje (zlatna, srebrna i bronzana) za prva tri mesta.Svaka osnovna škola treba da delegira po jednog svog najboljeg šahistu  i šahistkinju – dečaka i devojčicu iz svake od starosnih grupa koje će se takmičiti, ukupno četiri dečaka i četiri devojčice po svakoj školi.

Organizator zadržava pravo da izmeni način i termine takmičenja u zavisnosti od odziva takmičara, o čemu će sve škole blagovremeno biti obaveštene.Kako bi se takmičenje što kvalitetnije organizovalo potrebno je da ispunite formular sa imenima, datumom rođenja i razredom svojih takmičara.

– Škole koje nemaju takmičara u svakoj od kategorija nemaju obavezu da delegiraju svih osam takmičara – delegiraće samo takmičare u onim kategorijama koje imaju.Molimo da ispunjene formulare dostavite na   e-mail   adresu: sportvrsac@gmail.com, (adresa Sportskog Saveza Vršac)  najkasniije do 01.12.2017. Igrači koji ne budu obuhvaćeni ovim formularima neće moći da nastupaju iz razloga ograničenog kapaciteta prostora za igru, napominju organizatori.

Formular za prijavu takmičara:

formular decjesah perenstvo 2017 dec

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

x

Takođe pogledajte

Počinje velika akcija sadnje drveća u Vršcu

Grad Vršac počinje veliku akciju sadnje drveća “Posadi drvo, negujmo ga zajedno”. Ukoliko želite da ...

Facebook